Kerstcadeau

5 Kerstcadeau tips

Op zoek naar tips voor kerstcadeaus? Hieronder vind je 5 zeer uiteenlopende kerstcadeau tips. Hopelijk raak je hierdoor zo geïnspireerd dat je het perfecte kerstcadeau vindt. Mocht je niet zo veel budget hebben dan kun je ook bij onze tips voor gratis kerstcadeau ideeën.

5 Kerstcadeau tips


Kerstcadeau Tip 1 – Kerst belevenis

Wat geef je iemand die alles al heeft? Een belevenis. Met een belevenis geef je iemand iets memorabel te doen. Met kerst kun je en belevenis geven speciaal voor kerst zoals een sledehondentocht of een dagje kerstshoppen.


Kerstcadeau Tip 2 – Een foute kersttrui cadeau

Oké misschien denkt je vader er anders open maar de rest vindt het echt heel erg leuk als je vader eindelijk in een foute kersttrui de kalkoen op tafel zet. En eh…zijn strikje mag hij omhouden, hoe fouter hoe beter. Fout kersttruien zij op heel veel plekken verkrijgbaar en er is zelfs een foute kersttruien winkel.


Kerstcadeau Tip 3 – Een wijnproeverij

Een flesje wijn zo saai? Wat dacht je van een wijnproeverij? Je ontvangt 6 flessen wijn , een hndleiding, placemats met geur- en smaakcirkel, proefnotitieformulieren, pennen en uitgebreide wijnbeschrijvingen met wijn-spijstips. Dat wordt een hele gezellige avond. Meer informatie en bestellen kan je bij Wijnproeverijbox.


Kerstcadeau Tip 4 – Iets praktisch

Sommige mensen hebben niet zo’n behoefte aan mooie cadeaus en worden niet blij van geurtjes, kaarsen en flessen wijn. Voor deze mensen kan het handig zijn om iets te geven wat ze zelf graag gebruiken of iets wat ze nooit voor zichzelf zouden kopen (maar wel heel blij van zouden worden). Zoals:

  • Grote zachte handdoeken
  • Telefoonhoesje
  • Abonnement op Netflix
  • Grote fles olijfolie
  • Museumjaarkaart
  • Goede pan
  • Lekkere sjaal

Kerstcadeau Tip 5 – Een Foto

Foto’s doen het altijd goed, zeker bij moeders en oma’s. Je kan het tegenwoordig zo gek niet bedenken of er kan een foto op. Van beker tot placemet, maar ook bijvoorbeeld een Foto op hout


SpeelgoedSpeelgoed


Kerstcadeau tips
Kerstcadeau tips