Kerstuitjes

Kerstcircussen 2020

Alle kerstcircussen van 2020 op een rijtje. Met de hele familie naar het kerstcircus is een heerlijk uitje om in de kerststemming te komen. De circusbezoeker wordt tegenwoordig verwend met heel acrobatische acts, clown en een enkele dieren show.

Oja, heb je nog prachtige herinneringen aan olifanten shows in het kerstcircus? Dan moet je even je verwachting een beetje aanpassen. In het circus zul namelijk geen wilde dieren zoals tijgers en olifanten meer tegen komen aangezien die zijn verboden. Er zijn nog wel een paar dierenshows maar voornamelijk heel veel mooie acrobatische acts. Echt, je weet niet wat je ziet.

kerstcircus

Wereldkerstcircus Carré

Het Wereldkerstcircus viert dit jaar op grootse en feestelijke wijze zijn 35-jarig jubileum. De crème de la crème uit de internationale circuswereld schittert in Carré. Het hooggeëerde publiek wordt getrakteerd op winnaars en bekroonde acts van de grootste circusfestivals ter wereld.
Locatie: Carré in Amsterdam
Data: ONBEKEND
Website: https://carre.nl/voorstelling/wereldkerstcircus


Kerstcircus Ahoy

Ieder jaar maakt kerstcircus Ahoy een nieuw programma met circusacts uit de gehele wereld. Kerstcircus Ahoy is een klassiek circus voor jong en oud met spectaculaire luchtacrobatiek, hilarische clowns en innemende dierennummers. Op de website vind je nog meer informatie over acts en kun je entreekaartjes bestellen.
Locatie: Rotterdam Ahoy
Data: 24 december 2020 t/m 3 januari 2021
Website: https://www.kerstcircus.nl


Kerstwintercircus Eindhoven

Locatie: Parktheater Eindhoven
Data: 2020 is geannuleerd
Website: Parktheater Eindhoven


Toch liever iets anders? Wat dacht je van een Dickens festijn?

Kerstcircus
Kerstcircus

Plaats een reactie

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00