Kerstreizen

Lapland met Kerst

Met Kerst naar Lapland? Wij hebben het voor je uitgezocht. Lapland is geen zelfstandige staat maar een gebied dat uitstrekt over het allernoordelijkste gedeelte van Noorwegen, Zweden, Finland en Rusland (Kola). Lapland wordt bewoond door de Samen. In de winter komt de zon bijna niet op (afhankelijk waar en wanneer je er precies bent) en in de zomer gaat de zon bijna niet onder.

Lapland is 3 uur vliegen vanaf Nederland

Reizen naar Noorderlicht Lapland

Het Noorderlicht ook wel poollicht (link naar Wikipedia) genoemd is een geomagnetisch lichtverschijnsel in de bovenste lagen van de aardatmosfeer.

Noorderlicht in Lapland met Voigt Travel

Als heel graag het Noorderlicht wilt zien dan zijn er speciale noorderlichtreizen naar Lapland. Om de kans op Noorderlicht te vergroten gaat er een expert mee die alles van dit natuurverschijnsel weet. De expert houdt dan constant alle updates in de gaten en weet precies waar en wanneer je wakker moet zijn. Maar je zal geduld moeten hebben het Noorderlicht laat zich niet plannen. Naast het jagen op het Noorderlicht kun je ook denken aan bijvoorbeeld een huskysafari, rendiersafari, ijsvissen, sneeuwschoenwandelen of sneeuwscootertocht.

Lapland met Kerst reizen

Er zijn verschillende reisaanbieders voor reizen naar Lapland met de Kerst een hele bekende is Voigt Travel. Zie hier…

Lapland met Voigt Travel

Voigt Travel is al decennialang de specialist op het gebied van reizen naar het noorden van Europa: Lapland, Noorwegen, Finland, Zweden, IJsland, Spitsbergen en Schotland. Het is wereldwijd nog altijd de reisorganisatie met ’s winters de meeste rechtstreekse vliegverbindingen naar het poolcirkelgebied in Fins Lapland, Zweeds Lapland en Noord-Noorwegen. Maar ook in de zomer kan men naar het Pure Noorden. In amper 3 uur vliegen staat men in het licht van de Middernachtzon in Noord-Zweden, Fins Lapland en IJsland. Liever met de eigen auto? Voigt Travel biedt naast fly & drives en camperreizen ook eigen auto vakanties naar Scandinavië en Schotland.

Voigt Travel heeft een grote voorliefde voor de nog onontdekte uithoeken van Europa. Met een klein en hecht team van reisspecialisten regelt Voigt Travel een onbezorgde, comfortabele en toch hele avontuurlijke vakantie.

Naast reizen naar Lapland hebben we nog veel meer Kerst reizen.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.