Kerstuitjes

Pop-up kerstwinkel in Leiden

‘THE MOST BEAUTIFUL TIME OF THE YEAR’

De mooiste kerstwinkel van Nederland opent de deuren

Zaterdag 10 oktober 2020, precies 75 dagen vóór kerstmis, opent Faas Christmas op de Maarsmansteeg 12 in Leiden een unieke en bijzondere kerstwinkel. De afgelopen week is de pop-up kerstwinkel, op een prachtige, centrale locatie in de historische binnenstad van Leiden, omgetoverd in een sprookjesachtige wereld vol kerstbomen, lichtjes en prachtige kerstversiering. Originele kerstdecoraties, exclusieve kerstcadeaus en prachtige accessoires voor rijk gedecoreerde kersttafels. Voor elke smaak is er iets bijzonders: eigentijds of traditioneel, hip of stijlvol klassiek. Beleef een betoverende kerst met familie en vrienden in een sfeervol gedecoreerd huis. Trends en tradities komen samen bij Faas Christmas.

Helmi Faas: “Faas est.2016 Flowers and More is inmiddels al bijna vijf jaar gevestigd in een historisch pand op de Breestraat 119, om de hoek van de pop-up kerstwinkel. We hebben daar een enorme collectie bloemen, planten en woonaccessoires. Vanaf oktober komt daar normaal gesproken ook een unieke kerstcollectie bij, die enorm veel mensen uit het hele land naar de winkel trekt. Helaas zou dat in de huidige omstandigheden voor problemen kunnen zorgen, aangezien we slechts een beperkt aantal mensen in de winkel mogen toelaten. Gelukkig hebben we op de Maarsmansteeg 12, op een kleine vijftig meter, een mooi pand gevonden waar we onze bijzondere collectie exclusieve kerstdecoratie kunnen tonen. Want juist dit jaar zal de kerstperiode nog veel belangrijker zijn dan anders.”

Voor dochter Sophia van Gellecum is het openen van Faas Christmas een kroon op het werk van de afgelopen maanden. “In januari zijn mijn moeder en ik al begonnen met het samenstellen van een originele en diverse collectie, die je nergens anders zal vinden. De afgelopen dagen zijn alle decoraties binnen gekomen en als we dat aan het uitpakken zijn, lijkt het wel kerstavond! Ik blijf me verbazen over al het moois en ik kan niet wachten om het met iedereen te delen.”

Helmi Faas heeft al zo lang zij zich kan herinneren een passie voor decoratie en bloemen. Meer dan tien jaar runde zij in de laatste maanden van het jaar in het centrum van Leiden een prachtige pop-up kerstwinkel. Sinds 2016 is de winkel, die zij samen runt met haar dochter Sophia, het gehele jaar door geopend. Naast de mooiste bloemen en markante planten vindt u er woonaccessoires en cadeauartikelen. Originele vazen en potten, zeldzaam fraaie zijde- en droogbloemen, keramiek en glaswerk. Met passie en creativiteit heeft Helmi Faas haar winkel omgetoverd tot één van de meest inspirerende winkels in hartje stad.

Openingstijden:

Faas est.2016 Flowers and More:
Dinsdag t/m vrijdag        09.00 – 18.00 uur
Zaterdag                           09.00 – 17.00 uur

Faas Christmas:
Dinsdag t/m zaterdag      10.00 – 18.00 uur
Zondag                               13.00 – 17.00 uur 
Donderdag koopavond    19.00 – 21.00 uur                         

Faas est.2016 Flowers and More 
Breestraat 119
2211 CL  Leiden
071 – 240 1932 / 06 – 5119 5977

Faas Christmas
Maarsmansteeg 12
2311  EE  Leiden
06 – 542 414 67

www.faasest2016.nl

info@faasest2016.nl

Wij zijn ook te vinden op Instagram: @faas.est.2016

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00