Kerstreizen

Skiën in Canada met kerst

Wil jij Skiën in de kerstvakantie en 100% sneeuw garantie? Wat dacht je dan van de Rockies in Canada? Daar zijn ben je 100% zeker bent van sneeuw. Het begint meestal in oktober te sneeuwen maar soms zelfs al in september.

Skiën Canada

  • 100% kans op sneeuw
  • 7 tot 10 uur vliegen (rechtstreeks)
  • Soms gratis skies meenemen in vliegtuig

Tips Skiën in Canada

Houdt rekening met de volgende punten:

  • Er is een groot tijdsverschil dus jetlag is zeker en met kleine kinderen niet altijd fijn.
  • Check goed wat je allemaal boekt en wat inclusief is, zoals vluchten, bagage, auto, hotel, ontbijt, maaltijden, skipas en eventueel uitjes.

Handige links

Het schrijven van dit soort artikelen vraagt een hoop speurwerk en worden ieder jaar aangevuld en verbetert. En dan komen we links tegen die we willen onthouden. Die kunnen we natuurlijk voor ons zelf houden, maar we kunnen ze ook delen:

De beste site met het huidige weerbericht: https://weather.gc.ca/city/pages/ab-70_metric_e.html

De beste site om te zien hoeveel sneeuw er voorgaande jaren in Canada is gevallen: https://www.currentresults.com/Weather/Canada/Alberta/Places/jasper-snowfall-totals-snow-accumulation-averages.php , en naast inches ook sneeuwhoogtes in centimeters.

Deze site over skipassen kwamen we tegen in onze zoektocht. Heb je niet nodig bij een pakketreis maar misschien heb je wel andere plannen. https://www.ikonpass.com/en/shop-passes

De beste apres ski in Canada staat op deze site https://www.canadianbucketlist.com/best-apres-ski-in-canada/

De Kerstfee voor een magische kerst