De Kerstfee

Voor een magische kerst….
Ik ben de Kerstfee en woon samen met de kerstman en zijn rendieren op de Noordpool. Mijn officiële functie titel is ‘Kerstsfeer Manager’ het is een staffunctie en ik val hiërarchisch gezien direct onder de kerstman. Het is mijn taak om te zorgen dat zoveel mogelijk mensen een fijne kerst hebben.

De kerstfee voor een magische kerst
De kerstfee voor een magische kerst


Hier woon ik
Kerstsfeer Manager is een erebaantje en ik krijg dus niet betaald maar je hoort mij niet klagen, ik krijg namelijk wel kost en inwoning, hier een foto van mijn huisje. Aangezien het budget voor kerstsfeer beperkt is heb ik jullie hulp nodig. Op deze site probeer ik jullie zoveel mogelijk te helpen en te voorzien van leuke ideeën. Daarnaast heb ik als Kerstfee niet veel nodig maar ik word heel blij van af en toe een nieuw zakje glitters of vleugelspray (door de kou gaan de puntjes krullen en dat wil geen enkele fee).

Na lang wikken en wegen heb ik besloten om naast iedereen te helpen aan een magische kerst te creëren; ik ook jullie ga helpen waar je bijvoorbeeld mooie kerstverlichting kunnen kopen. Ik doe mijn best om goede spullen voor jullie uitzoeken maar kan hier helaas niet voor verantwoordelijk zijn. Op deze website staan links naar andere websites (affiliates) en wanneer jij daar op klikt en iets koopt dan help je mij aan een klein beetje vleugelspray. Meer informatie over het privacy, kerstkoekjes en affiliate vind je in het privacybeleid.


Stuur de Kerstfee een bericht

Hier stond een handig contact formulier maar De Kerstfee kreeg te veel mail (spam) over daten en beleggen maar ze wil beide niet. We maken de drempel tot contact dus ietsje onvriendelijker maar laat dat je vooral niet tegenhouden om een mailtje te sturen.

Als jij een leuk kerstevenement weet of organiseert dan willen we het graag weten.

glitter (@) kerstfee.nl

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00