Web Analytics Made Easy - Statcounter

De Kerstfee

Voor een magische kerst….

Ik ben de Kerstfee en woon samen met de Kerstman en zijn rendieren op de Noordpool. Mijn officiële functie titel is ‘Kerstmis Sfeerbeheer’, dat is een staffunctie en ik val hiërarchisch gezien direct onder de Kerstman. Het is mijn taak om te zorgen dat zo veel mogelijk mensen een fijne kerst hebben.

Ik wens je vanaf hier nu al een Magisch Kerstfeest!

Bezoek de Kerstfee ook op Pinterest!

de kerstfee
De Kerstfee voor een magische kerst

Hier woon ik

Kijk, dit is mijn huisje. Op deze site probeer ik jullie zoveel mogelijk te helpen en te voorzien van leuke kerst ideeën en natuurlijk heel veel uitjes.

Naast heel veel kerst ideeën en uitjes staan er ook links op de site naar producten en andere websites. Wanneer je via een link op deze site op een andere site komt kan het zijn dat ik daar een beetje aan verdien.

Een win-winsituatie want hoe meer de kerstfee verdient, hoe meer tijd ze aan haar site kan besteden.

Meer informatie over het privacybeleid, kerstkoekjes en ads/affiliate vind je in het privacybeleid.


Stuur de Kerstfee een bericht

Hier stond een handig contact formulier maar de Kerstfee kreeg te veel mail (spam) over daten en beleggen en heeft aan beide geen behoefte. We maken de drempel tot contact dus ietsje onvriendelijker maar laat dat je vooral niet tegenhouden om een mailtje te sturen.

Als jij een leuk kerstevenement weet of organiseert dan willen we het graag weten. Wil je op de een of andere manier samenwerken? Laat het weten. Ook andere kersttips zijn welkom! Samen maken we er een betoverend kerstfeest van.

glitter (@) kerstfee.nl

De Kerstfee is een website van:

DYC media
‘s-Heerenberg
KvK 09209448