Web Analytics Made Easy - Statcounter
Kerstevenement

Het grootste kerstdorp van Europa bij Intratuin Duiven (video)

De Kerstfee was zeker niet de enige die afgelopen weekend bij de groots opgezette kerstshow – Christmas World 2023 – van Intratuin Duiven ging kijken. Tjongejonge, wat een drukte. Maar er was dan ook wat te zien!

Schatkamer van verwondering

Niet alleen het gigantische kerstdorp (zeg maar gerust kerststad), maar tal van afdelingen compleet in kerstsfeer gegoten. Hoogtepunten zijn de kerstroltrap in het thema ‘de schatkamer van verwondering’, de Disney Store en de prachtig ingerichte winkels waar je tal van bijzondere kerstballen kunt kopen.

Zo kom je wel in de kerstsfeer!

Christmas World moet je zeker ervaren als je jezelf graag in kerstsferen onderdompelt, maar pas wel goed op je portemonnee, want die kan bij het zien van al die pracht en praal weleens stevig te lijden krijgen, nog voordat kerstmis begint. Gelukkig kun je ook van alleen al kijken naar al die ballen, huisjes, bomen en andere kerstaccessoires heel blij worden.

Sfeerimpressie Christmas World Duiven

Als je een sfeerimpressie wilt, kijk dan naar de onderstaande video die De Kerstfee bij de Intratuin in Duiven maakte.

Hoe druk wordt het bij Intratuin Duiven?

Als je de kerstshow van Intratuin Duiven zelf bezoekt, bereid je dan voor op drukte. Je kunt dagelijks terecht van 9.00 uur tot 18.00 uur (op zondag tot 17.30 uur). Op donderdag en vrijdag is de kerstshow tot 21.00 uur open. Het spektakel is nog tot en met 7 januari 2024 te bewonderen. Hieronder de druktekalender op basis van de gegevens van vorig jaar.

Alle informatie van Christmas World vind je bij elkaar op de website van Intratuin Duiven.

Geen trek in megadrukte, maar wel de leukste, bijzondere kerstornamenten shoppen? Check het assortiment ballen en ornamenten van Kurt S. Adler op bol.com