Web Analytics Made Easy - Statcounter
Kerstevenement

Het Nederlands IJsbeelden Festival belooft een magische ervaring voor zowel jong als oud!

Betreed een betoverende wereld van ijs- en sneeuwsculpturen op het Nederlands IJsbeelden Festival, dat plaatsvindt van 16 december 2023 tot en met 25 februari 2024 in Zwolle.

Dit unieke winter-evenement brengt ’s werelds beste ijskunstenaars samen, die in een immense vrieshal maar liefst 275.000 kilo ijs en 275.000 kilo sneeuw transformeren tot adembenemende sculpturen die tot wel 6 meter hoog reiken.

Om de bezoekersstroom van het festival effectief te beheren, hanteert de organisatie tijdsloten. Bij het bestellen van je online tickets moet je het gewenste tijdslot kiezen voor je entree. Zodra een tijdslot volgeboekt is, kunnen er geen extra bezoekers worden toegelaten. Het gekozen tijdslot bepaalt enkel je aankomsttijd; je hebt alle vrijheid om zo lang als je wilt in de vrieshal te vertoeven.

Maak je bezoek aan het Nederlands IJsbeelden Festival compleet door een wandeling te maken in de prachtige Hanzestad Zwolle. Het stadscentrum bevindt zich op loopafstand van het festivalterrein.

Voor een glimp van de magie van voorgaande edities van het IJsbeelden Festival kun je de website van de organisatie bekijken.

Bekijk meer leuke uitjes voor de kerstvakantie hier

Foto: IJsbeelden Festival Zwolle