Web Analytics Made Easy - Statcounter
Kerstcadeau

Kerst brievenbus cadeautjes

Je kan onmogelijk iedereen bezoeken met Kerst maar je kan wel iedereen blij maken met Kerst in de brievenbus. Of het nu goede vrienden zijn of dat je als bedrijf je werknemers een extraatje wilt sturen. Kerst brievenbus cadeautjes zijn altijd leuk om te krijgen.

Kerst door de brievenbus met lekkers

De eerste winkel met hele leuke en vooral lekkere brievenbus cadeautje is ♥ veelliefs.nl ♥. Ze leveren aan zowel particulieren als aan zakelijke klanten. Veelliefs heeft ook speciale Kerst selectie voor je gemaakt.

Brievenbuscadeau kerst

Waar je echt heel veel keus aan brievenbuscadeaus hebt is bol.com. Van bloemen tot en met filmpakketten.

Kerstpakket door de brievenbus

Wil jij jouw collega’s een kerstpakket sturen dat door de brievenbus past? Neem dan een kijkje bij kerstpakkettenidee.nl/brievenbus

Bloemetje door de brievenbus

Bij Bloompost.nl kun je een bloemetje sturen door de brievenbus. Echte bloemen, maar ook droogbloemen en zaden.


Wat zijn brievenbus cadeautjes?
Brievenbus cadeautjes zijn pakketjes met een leuke inhoud die door de brievenbus passen. Daarom kunnen ze met de postbode mee in plaats van met de pakketbezorger. En daarom is het verzenden goedkoper dan van een groter pakket. Een ander voordeel is dat de ontvanger niet thuis hoeft te zijn of het pakketje ergens op moet halen. Kortom een hele makkelijke en leuke manier om een kerstcadeautje te versturen.

Wat is de maximale maat van een brievenbus cadeautje?
Het pakket mag maximaal 38 x 26,5 x 3,2 cm groot en 2 kg zwaar zijn.