Kerstcadeau

Kerst chocolade

Kerst chocolade is niet weg te denken bij Kerst. Chocolade en kerst zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het wordt verwerkt in gerechten, we geven het cadeau en we gewoon om lekker zelf van te snoepen.

Kerst Chocolade cadeau

Voor kerst chocolade cadeaus adviseren wij veelliefs.nl. Zij hebben Kerst chocolade cadeau die door de brievenbus passen, speciale cholcolade met kerstthema. Veelliefs.nl is er niet alleen voor particulieren maar ook voor zakelijke klanten.

Chocolade Kerstman

Choclade kerstmannen uitdelen? dan adviseren wij FoodXL. Daar hebben ze heel veel soorten Kerst chocolade. Kerstmannen, maar ook adventskalenders met chocolade en heel veel andere chocolade kerstcadeaus.

Persoonlijke Kerstchocolade

Wij hebben een paar webwinkels voor je uitgezocht waar je leuke kerst chocolade cadeaus kunt kopen en zelfs kan personaliseren.

Bij YourSurprise hebben ze heel veel cadeau die je kan personaliseren met bijvoorbeeld foto of naam. Ze hebben bijvoorbeeld dozen met luxe bonbons, celebrations in champagnefles en chocoladekaarten.

Kerst chocolade geschenk

In onze zoektocht naar de leukste chocolade geschenken mag deze natuurlijk niet ontbreken. En eh…de bonbons zijn ook verkrijgbaar in een gewone doos zonder beeldscherm met persoonlijk boodschap. Maar als je iets heel bijzonders wilt geven dan valt dit zeker in die categorie.

Chocolade weetjes

Waar wordt Chocolade van gemaakt?

Chocolade wordt gemaakt van suiker, cacaoboter en cacaomassa.

Wat is cacaomassa?

Cacaomassa wordt gewonnen uit cacaobonen, de zaad van de cacaoboom. De cacaobonen worden gefermenteerd en in de zon gedroogd, vervolgends gebrand in de fabriek.

Wat is fermenteren?

Is het gecontroleerd laten rotten van voedsel.

Wat is cacaoboter?

Cacaoboter wordt uit cacaomassa geperst.

Wat is cacaopoeder?

Bij het maken van cacaoboter blijft er na het persen een droge koek over. Deze wordt gemalen tot cacaopoeder.

Hoeveel chocolade eten Nederlanders?

Nederlanders eten gemiddeld 4,5 kilo chocolade per jaar

De Kerstfee, voor een magische kerst