Web Analytics Made Easy - Statcounter
Kerstreis

Kerst in Drenthe

Kies je voor een Kerst in Drenthe dan kies je voor een vredige Kerst. In Drenthe kan je heerlijk wandelen, de hunebedden bekijken, er zijn prachtige musea en de hoofdstad Assen is ook zeker een bezoekje waard. In Drenthe hebben ze natuurlijk ook een paar Kerstmarkten, deze vind ze in ons overzicht van alle Kerstmarkten in Nederland. En kijk vooral ook even bij al onze kerstuitjes.

Kerst in Drenthe

In Drenthe worden veel Kerstactiviteiten gehouden. Zo is er meestal elk jaar is er een lichtjeswandeling in Meppel. In Ruinerwold is er een Kerstrondje, diverse kerstmarkten etc.

Voor meer informatie en exacte data kun je kijken op onze pagina Kerstuitjes maar ook op de site van Drenthe.nl.

Een huisje in Drenthe

In Drenthe zijn er heel veel schattige vakantiehuisjes. Je wordt wakker midden in de natuur met uitzicht over de weilanden en schaapjes. Heel veel huisjes vind je op https://www.belvilla.com.

Kerstshow in Drenthe

In Drenthe zijn veel Kerstshows te vinden. De grootste zijn de Intratuin in Emmen en Tuinland in Assen.

Leuk met kinderen

Kinderen hoeven zich ook niet te vervelen in Drenthe. Zo kan je hooglanders spotten, buitenbingo spelen en een uitkijktoren op. Lees meer op: drenthe.nl. En is het weer wat minder en blijven jullie knus in je lodge zitten, lees dan ons artikel: ‘wat te doen met Kerst thuis’.