Web Analytics Made Easy - Statcounter
Kerstevenement

Kerstcircus 2023

Hooggeëerd publiek, wij presenteren u alle kerstcircussen van 2023. Gezellig met het hele gezin in naar het kerstcircus. Plezier voor jong en oud, de grote tent, de lampjes, ‘hooggeëerd publiek’, acrobaten, clowns en shows. Je krijgt het allemaal te zien in het circus. Maar….beloof je kinderen geen olifanten en tijgers want dat mag niet meer.

Hieronder vind je de kerstcircussen voor het komende seizoen. Weet je nog een kerstcircus of zie je een foutje laat het ons weten.

Voordelig naar het Kerstcircus?
soms staan er deals op
vakantieveilingen.nl.

Wereldkerstcircus Koninklijk Theater Carré (Amsterdam)

Wereldkerstcircus Carré (foto: Christoph Bluethner)

20 december 2023 tm 7 januari 2024 Kerstcircus in Carré.
Kaarten vanaf € 21,50.
Kijk op de site van Carré voor meer informatie

Wintercircus Pallasso Den Bosch

Van 15 December 2023  t/m 1 Januari 2024 Wintercircus Pallasso strijkt voor een serie bruisende voorstellingen neer op P2 bij het Sportiom exclusief in ’s-Hertogenbosch: The Magical Winter Edition! www.wintercircuspallasso.nl

Circus Bolalou Almere Buiten

Kom van 22 december t/m 7 januari naar Circus Bolalou in Almere Buiten! Geniet van een spectaculaire show met clowns, acrobaten, verschillende dieren en meer!
Meer info

Kerstcircus Ettenleur

Sinds 2014 enorm in trek bij publiek uit Brabant en daar buiten, met een echt live orkest, kerstsfeer met aankleding,  chocomelk en glühwein en natuurlijk een fantastische voorstelling met internationale topartiesten. Met voorstellingen op 1e en 2e Kerstdag.
Meer info

Kerstcircus Haarlem, Oss, Enschede en Heerhugowaard

Meer info

Kerstcircus Ahoy – Rotterdam

25 tm 31 december 2023 – In Ahoy Rotterdam is er kerstcircus Bekijk hier meer informatie

Cirque du Soleil

Het meest bekende kerstcircus ter wereld is het “Cirque du Soleil“. Het wordt gezien als een van de meest innovatieve en meeslepende circussen ter wereld. Het wordt geprezen om zijn unieke, visueel indrukwekkende shows die acrobatie, dans, muziek, verlichting en speciale effecten combineren. Het circus treedt op in steden over de hele wereld, en veel van hun shows zijn speciaal ontworpen voor de kerstperiode. Het Cirque du Soleil is niet alleen bekend vanwege de acrobatie maar ook de muziek is een belangrijk onderdeel van de show.

Wat kan je verwachten?

Als je naar het kerstcircus gaat, krijg je verschillende soorten acrobatie en artistieke optredens te zien. Zoals acrobaten die trucs uitvoeren op trapezes en luchtringen, clowns die grappige acts doen, jongleurs die met verschillende objecten jongleren. Soms ook paardrijders die acrobatische trucs uitvoeren op paarden. Sommige kerstcircussen kunnen ook dans- of muziekoptredens hebben. Het decor en de kostuums zijn vaak speciaal voor de kerstperiode.

Toch liever iets anders dan het circus deze kerst? De kerstfee heeft nog veel meer kerstuitjes.