Web Analytics Made Easy - Statcounter
Kerstevenement

Kerstmarkten België 2023

Op zoek naar een gezellige kerstmarkt in België voor 2023? Hieronder vind je een overzicht van kerstmarkten in België. Let op: voordat je op pad gaat, raden we aan om te controleren of de kerstmarkt daadwerkelijk plaatsvindt en of de informatie op onze website actueel is.

Kerstmarkt Antwerpen

Van 8 december 2023 tot 6 januari 2024 wordt het centrum van Antwerpen omgetoverd tot een betoverend Winter Wonderland, compleet met kerststallen, lichtdecoraties en een uitgestrekte schaatsbaan van 1200m².

Meer info

Gentse Winterfeesten

De kerstmarkt in Gent, die plaatsvindt van 7 december 2023 t.e.m. 31 december 2023, biedt een scala aan kraampjes met feestelijke decoraties en heerlijk eten en drinken, en heeft zelfs een grote rolschaatsbaan voor degenen die op zoek zijn naar een unieke activiteit.

Meer info

Kerstmarkt Lommel

Tweedaagse kerstmarkt van Lommel. Wandel rustig langs de kraampjes waar je leuke cadeautjes kunt aanschaffen en geniet van een heerlijke glühwein, jenever of een verfrissend biertje, vergezeld van smakelijke hapjes. En uiteraard zal de kerstman ook aanwezig zijn om de feestvreugde te vergroten.

Zaterdag 2 december van 10.00 uur – 18.00 uur
Zondag 3 december van 12.00 uur – 18.00 uur

Meer info

Kerstmarkt Brussel

Geniet van Winterpret en kerstsfeer in Brussel van 24 november 2023 t.e.m. 31 december 2023, terwijl je meer dan 200 kerstkraampjes verkent te midden van prachtig verlichte gebouwen.

Meer info

Kerstmarkt Brugge

Wintergloed in Brugge, van 24 november 2023 tot en met 7 januari 2024, biedt een veelzijdige ervaring met lichtinstallaties op iconische locaties, meerdere markten, een winterbar en een schaatsbaan.

Meer info

Het Kerstdorp van Luik

Van 25 november 2023 tot 30 december 2024 kun je in Luik genieten van de grootste kerstmarkt van België, met honderden chalets vol kerstspullen en een indrukwekkend reuzenrad.

Meer info

Winterland Hasselt

De carrousel van Winterland Hasselt (foto: PxHere)

De kerstmarkt in Hasselt, die plaatsvindt van 17 november 2023 tot 7 januari 2024, draait om gezelligheid met een Oostenrijkse bergchalet, een Grand Café, schaatsbaan, reuzenrad en draaimolen voor de kinderen.

Meer info

Kerstmarkt Durbuy

Van 24 november 2023 tot 7 januari 2024 verandert Durbuy in de Ardennen in een betoverende bestemming met houten kerstkraampjes, feestelijke decoraties en een overdekte schaatsbaan.

Meer info

Leuvense Kerstmarkt

Van 7 tot 21 december 2023 is de kerstmarkt in Leuven een van de oudste in België, met authentieke kerstkraampjes, heerlijke streekproducten en gezelligheid voor het hele gezin.

Meer info

Kerstmarkt Mechelen

Van midden november 2023 tot januari 2024 (exacte data nog niet bekend) kun je genieten van het kerstevenement “Mechelen houdt je warm”, met sfeervolle kerstkraampjes en lekkernijen in het historische centrum van Mechelen.

Meer info

Kerstdorp van Charleroi

Van 25 november 2023 tot 7 januari 2024 bieden de kerstmarkten in Charleroi ambachtsliefhebbers de kans om demonstraties van pottenbakken, messen maken en glasblazen te bewonderen, en er is zelfs een unieke busroute door het centrum van Charleroi.

Meer info

Kerstmarkt België

Ken je een leuke kerstmarkt in België die we kunnen toevoegen aan ‘kerstmarkten België 2023’? Heb je een foutje gezien in de vermelde kerstmarkten? Laat het ons weten. Je kunt een e-mail sturen naar glitter (@) kerstfee.nl of een reactie hieronder achterlaten. Zorg ervoor dat je de website of Facebookpagina vermeldt, aangezien we alleen markten vermelden met een actieve online aanwezigheid. Op onze website vind je ook tal van andere kerstactiviteiten en reismogelijkheden om van het feestseizoen te genieten.

Op de Kerstfee vind je nog veel meer kerstuitjes en reizen.