Web Analytics Made Easy - Statcounter
Kerstevenement

Margriet Winterfair 2023

Kersttip:
Ga naar Vakantieveilingen.nl
en vind voordelig leuke uitjes voor de feestdagen

De Margriet Winterfair 2023 heet dit jaar gewoon ‘Winterfair’. Het gezelligste winterfeest van Nederland, naar eigen zeggen.

Wanneer is het en waar?

24 november t/m 30 november 2023, Brabanthallen Den Bosch.

Meer info en tickets

  • Verken een gevarieerd aanbod van kraampjes met unieke producten en ambachtelijke lekkernijen en laat je aangenaam verrassen door aantrekkelijke aanbiedingen van diverse merken.
  • Geniet van boeiende optredens van getalenteerde artiesten en sprankelende modeshows waar de nieuwste wintercollecties schitteren. Maak bovendien kennis met auteurs en columnisten die inspirerende gesprekken voeren op verschillende podia.
  • Verwen je smaakpapillen met heerlijke winterse lekkernijen en ontdek hoe je de meest smakelijke wintergerechten kunt bereiden met begeleiding van ervaren culinaire experts in het kooktheater.
  • Laat je creatieve kant stralen door deel te nemen aan diverse workshops. Of je nu van kunst, handwerken of culinaire creaties houdt, er is voor ieder wat wils om je creativiteit tot uiting te brengen.

Een programma vol fantastische optredens en interviews in het Theater en Margriet Huis, de vele leuke workshops en de vele stands voor de ultieme shopping experience wordt wekelijks aangevuld. Wie neem jij mee naar de Margriet Winterfair 2023?

Hoe kom je er? De trein is een goed idee!

Midden in de kerstsfeer kun je de Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch vinden, gelegen op een steenworp afstand van het ‘s-Hertogenbosch Centraal station. Een magische ervaring wacht op je, en je hoeft je geen zorgen te maken over vervoer, want vanaf 08.30 uur tot 19.30 uur rijden er betoverende gratis pendelbussen, die je in slechts 5 minuten naar de feeërieke ingang van de Margriet Winterfair brengen. En wanneer je weer huiswaarts wilt keren, staat er elke 5 minuten een nieuwe pendelbus klaar om je veilig terug te brengen naar het station.

Vergeet niet! In de NS Spoordeelwinkel kun je een combinatiedeal boeken: een treinticket inclusief toegang tot de betoverende Margriet Winterfair. Je kunt opstappen op elk treinstation in heel Nederland, en vanaf Station ‘s-Hertogenbosch word je met de pendelbus naar de Brabanthallen gebracht. En aan het einde van de dag brengt de gratis bus je weer terug naar het station, waar je met de trein terug naar je eigen winterwonderland kunt reizen.

Bekijk ook nog veel meer Kerstuitjes