Web Analytics Made Easy - Statcounter
Kerstreis

Driving home for Christmas…

Driving home for Christmas… maar dan moet je wel over een auto beschikken. Met Snappcar.nl kan je heel gemakkelijk een auto huren om naar je familie en vrienden te rijden met de Kerst. Of als je toch thuis bent verhuur dan je auto zodat iemand anders naar zijn of haar vrienden of familie kan gaan.

Hoeveel kan jij verdienen met je auto?

Wat is Snappcar?

Snappcar is een platform waar je supermakkelijk een auto kunt huren. Niet bij een groot bedrijf maar gewoon van iemand die de auto een dagje niet nodig heeft. Naast huren is het ook mogelijk om geld te verdienen met het verhuren van je eigen auto. Snappcar is opgericht in Nederland in 2012 en is sindsdien uitgebreid naar andere landen in Europa.

Kom vast in de stemming…

Auto huren met de Kerst

Geen eigen auto en geen zin om naar het autoverhuurbedrijf te gaan. Wil jij de gezellige en voordelige optie? Dan is Snappcar wellicht de oplossing voor jou. En geen zorgen je bent all-risk verzekert en 24/7 hulpdienst is voor je geregeld.

Zo…de auto is geregeld, nu nog een cadeau voor je ouders.

Auto verhuren met de Kerst

Verdien wat bij met het verhuren van je auto en als je het niet voor het geld doet, doe het dan om andere mensen te leren kennen, iemand te helpen die geen auto heeft of voor het milieu. En waar je ‘vroeger’ nog aanwezig moest zijn om de sleutel af te geven kan het nu zelfs keyless. Op een gegeven moment krijg je zelfs terugkerende huurders en heb je eigen vaste klanten.