Kerstcadeau

Kerstcadeau voor je ouders

Op zoek naar een kerstcadeau voor je ouders? Een cadeau voor je ouders samen en waar ze allebei blij van worden? En dat terwijl ze zeggen dat ze niks nodig hebben en al genoeg spullen hebben? En jij toch echt iets leuks wilt geven om dat ze altijd zo lief voor je zijn? Hmmm….we gaan ons best doen, hieronder een lijst met veel verschillende soorten kerstcadeaus voor je ouders, En niet alleen kerstcadeaus maar ook belevenissen.

TOP 3 Kerstcadeau ouders

1 Een Belevenis
Denk aan bijvoorbeeld bv glasblazen, lunch in kasteel of toeren in een volkswagen kever. En nog veel en veel meer belevenissen

2 Wijn
Voor heel ouders is dit een zeer geschikt cadeau, zeker rond de Kerstdagen wanneer het bezoek niet is aan te slepen. Neem voor lekkere wijnpakketten een kijkje bij Wijnvoordeel.nl, ze hebben ook mooie magnumflessen.

3 Een cadeau met foto of eigen tekst
Je kan het zo gek niet bedenken of je kan een cadeau voor ouders voorzien van een foto of een leuke teskt. Om maar een paar voorbeelden te noemen, een fles olijfolie met foto, keukenschort, sokken etc etc. Neem een kijkje op Yoursurprise.nl en laat je verbazen.

Hier komen nog veel meer ideeën voor je ouders:

Gepersonaliseerd kerstcadeau

Heel veel mensen vinden het leuk om cadeaus te krijgen die speciaal voor hen zijn gemaakt. Dit kan een cadeau zijn met je naam erop of foto’s van geliefden. Nou kan dit een beetje suf klinken maar wat dacht je van een gebrandmerkte snijplank met bijvoordeeld de tekst “Fijne Kerst’ en ‘alle namen van de kinderen’?

Cadeau ouders – geef een belevenis

Geef je ouders een ervaring cadeau die ze samen kunnen doen. Naar mate je ouder wordt hecht je vaak meer waarde aan mooie herinneringen dan aan spullen, hier een paar voorbeelden:

Er zijn nog veel meer belevenissen waar je uit kan kiezen. Geef een unieke ervaring!

Cadeau ouders – een abonnement

Je kan het zo gek niet bedenken of je kan er een abonnement op afsluiten. Voor jou heel normaal maar voor je ouders misschien wel niet. Het voordeel is dat je ouders een tijd lang ieder week of maand aan je denken.

 • Wijn abonnement
 • Bloemen abonnement
 • Abonnement op Netflix
 • 2 museumjaarkaarten

Cadeau ouders his & hers

Wellicht is het leuk om een setje cadeaus te geven waar ze allebei blij van worden, en eventueel met hun namen er op of Ma & Pa erop.

 • 2 badjassen
 • Pyjama’s, huispakken, onesies

Kerstcadeau ouders – Tech support

Zijn jouw ouders al wat ouder of digibeet dan kun ook iets doen waar ze zelf niet snel aan zouden denken zoals:

 • Weerstation af te lezen op telefoon
 • Deurbel die je op telefoon kan beantwoorden
 • Lampen aan kunnen doen met afstandsbediening of telefoon

Kerstcadeau ouders – vintage

Jij denkt vintage maar je ouders zien dingen uit hun eigen jeugd zoals:

 • Platenspeler
 • Ouderwetse radio
 • Polaroid camera

Kerstcadeau ouders handig

Soms kan je ook een cadeau geven wat iets in huis vervangt voor iets nieuws en iets wat ze niet snel voor zichzelf zullen kopen.

 • Nieuwe handdoeken, maar lekkere grote en zachte
 • Goede keukenspullen

Altijd al willen weten waarom we cadeaus geven? Je kan het allemaal lezen op de wiki. Mocht je het toch niet gevonden kijk dan even op onze cadeau pagina voor nog meer kerstcadeau ideeën.

Bijzondere kerstballen

Bijzondere kerstballen

Op zoek naar speciale bijzondere kerstballen? Wij ook! Wij zijn altijd op zoek naar die ene bijzondere bal die onze boom dit jaar nog mooier gaat maken. Of die speciale…

Kerstpakketten 2022

kerstpakket

Kerstpakket 2022 Zoek jij een leuk kerstpakket voor 2022? Wij gaan je helpen! Dit artikel bevat heel veel leuke kerstpakketten en heel veel tips & ideeën maar ook een lijst…

Foute kersttrui

foute kersttrui

Foute kersttrui 2022 Foute kersttrui 2022? Tegen het einde van het jaar gaan we uitzoeken wat de meest foute kersttrui van 2022 is tot die tijd: Foutekersttruiendag 2022 Foutekersttruiendag 2022…

De beste kerstboomstandaard

kerstboom standaard

Ben je op zoek naar een goede kerstboomstandaard? Dan zit je hier goed, wij hebben voor je uitgezocht welke de beste kerstboomstandaard is. Na het bestuderen, in de praktijk brengen…

Mannen adventskalender

mannen adventskalender

Ook mannen vinden het leuk om een adventskalender te openen en af te tellen tot kerst. Okay….. misschien niet alle mannen maar voor zelfs de meest stoere ik-heb-niks-met-kerst mannen zijn…

kerstcadeau voor je ouders