Web Analytics Made Easy - Statcounter
Kerstcadeau

Biercadeau voor bierliefhebber

Op zoek naar een biercadeau voor een bierliefhebber? Zoek niet verder wij hebben de beste biercadeaus voor je verzameld. Van bierpakketten tot en met persoonlijke biercadeaus.

Biercadeau

De kerstman drinkt in de zomer ook graag een biertje. Maar wat is het jammer dat het biertjes zo snel warm wordt. Deze speciale bekers van Stanley houden je biertje 4 uur (!) koel. Ze kosten wat maar eenmaal bier gedronken uit een mug van Stanley en je wilt niet meer terug.

Bierproeverijen, bierpakketten en bierbrouwpakketten

Ben je op zoek naar een bierpakket voor een leuk biercadeau kijk dan bij Craftonly.nl, zij hebben waarschijnlijk wat je zoekt. Bierproeverijen, bierbrouwpakketten en bierpakketten.

Bij Dare to Drink Different kun je toffe biergeschenken kopen die het leuk doen als verjaardags-, sinterklaas- of kerstcadeau.

Bieradventskalender

Wat is nu een leuker cadeau voor een bierliefhebber dan een Bieradventskalender? Precies, dat weet ik ook niet.

In de Adventsbox vind je 12 diverse “Borefts”-bieren van Brouwerij de Molen. Het blijft een verrassing welke bieren erin zitten, maar ze zijn absoluut de moeite waard om te proberen! De box wordt geleverd in een speciale Adventskalender-verpakking.

Check de bieradventskalender

Persoonlijke biercadeaus

Waar je ook hele leuke biercadeaus kun bestellen is bij yoursurprise. Daar kan je biercadeaus personaliseren zoals een bierpul met foto erop en bierpakketten met een foto en naam.

Bierkoelkast

Bierkoelkasten van Bierkoelkast.nl

Grappige biercadeaus

Ben je meer op zoek naar grappig biercadeau, neem dan een kijkje bij Cadeau.nl , waar ze bijvoorbeeld bier deurmatten, bier spelletjes, biersokken etc hebben. In de zoekbalk even ‘bier’ invullen en er gaat een wereld aan biercadeaus voor je open.

bier cadeau

Nog meer biercadeau

En als je het dan nog niet hebt gevonden dan kun je altijd kijken op bol.com voor de meest bijzondere biercadeaus. Wat dacht je van:

Ook leuk: adventskalenders voor mannen