Kerstcadeau

Mannen adventskalender

Ook mannen vinden het leuk om een adventskalender te openen en af te tellen tot kerst. Okay….. misschien niet alle mannen maar voor zelfs de meest stoere ik-heb-niks-met-kerst mannen zijn er adventskalender waardoor zij een beetje meer van kerst gaan houden. Of in ieder geval wel van het openen van een deurtje als daar een lekker biertje achter zit 🙂

Adventskalender bier

Laten we maar met de deur in huis vallen een adventskalender met bier. Ongeveer 99,9% van de mannen wordt hier blij van.

Adventskalender Mercedes G

De stoerste adventskalender voor mannen die we konden vinden is de adventskalender van Mercedes. Er stonden geen reviews op de site en het was ons ook niet helemaal duidelijk wat je nou kunt verwachten. Maar we hebben op Youtube een filmpje gevonden en het is een Mercedes G bouwpakket adventskalender.

Er zijn soortgelijke adventkalenders van andere auto merken.

Adventskalender Marvel

Iedere dag een Marvel-superhelden van de Avengers tot Guardians of the Galaxy. Deze collectie bevat 24 dagen waarvan 24 kleine Funko-poppetjes.

Adventskalender chocola

Een adventskalender met chocolade, maar niet zo maar chocoldae maar van het heerlijke merk Australian. Niet de goedkoopste adventskalender maar wel de meest ‘mannelijke’ die we konden vinden.

Adventkalender Fornite

Adventskalender voor zijn kat

Zit er toch niks tussen dan misschien een adventskalender voor zijn kat?

Kijk voor nog meer kerstinspiratie op De Kerstfee

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00