Web Analytics Made Easy - Statcounter
Kerstversiering

Bijzondere kerstballen

Op zoek naar speciale bijzondere kerstballen? Wij ook! Wij zijn altijd op zoek naar die ene bijzondere bal die onze boom dit jaar nog mooier gaat maken. Of die speciale bal om iemand cadeau te doen. In dit artikel vind je heel veel informatie over bijzondere kerstballen.

Meteen hele bijzondere kerstballen bekijken? Dan adviseren wij om een kijkje te nemen op: Catawiki waar altijd iets bijzonders te vinden is. Ligt jouw interesse bij oude kerstballen, lees dan ook ons artikel over antieke kerstballen.

Bijzondere kerstballen

Een bijzondere kerstbal is voor iedereen anders maar wij gaan er hiervan uit dat je zoekt naar een kerstbal die voldoet aan een van de volgende kenmerken:

  • Zeldzaam
  • Oud
  • Antiek
  • Vintage
  • Persoonlijk
  • Handgeschilderd
  • Design
  • Kostbaar materiaal

Hoe kom je aan bijzondere kerstballen?

Maar hoe kom je nou aan die bijzondere kerstballen? Nou, de kans dat het in een keer lukt om een boom vol bijzondere kerstballen te hebben is niet zo groot. Een bijzondere kerstballen verzameling is iets wat je in de loop van de tijd bij elkaar spaart. Hieronder een aantal manieren om aan bijzondere kerstballen te komen.

Bijzondere kerstballen op catawiki

De meeste keus heb je op Catawiki (rond de feestdagen). Het helpt om te zoeken op verschillende termen zoals, ‘Kerst’, ‘Kerstmis’, kerstversiering’, ‘ornament’ etc. Op Catawiki gaat er een wereld aan oude kerstballen voor je open. Vooral rond feestdagen staan er veel kerstballen op de site, in de zomer een stuk minder.

Bijzondere kerstballen
Bijzondere kerstballen op Catawiki

Vraag om kerstballen

Vragen staat vrij, #durftevragen mensen kunnen niet weten dat jij op zoek bent naar bijzondere kerstballen dus vraag en vertel mensen dat je van oude kerstballen houdt. Vraag ze voor je verjaardag, zet ze op je verlanglijstje met Sinterklaas en Kerst. Vraag alle opa’s en oma’s of ze nog bijzondere ballen hebben liggen.

Rommelmarkt enzo

Struin rommelmarkten af, stop de auto bij iedere garageverkoop af, hou je ogen open bij de kringloop en kijk op marktplaats. Daarnaast zijn er ook veel antiekzaakjes die in de decemberperiode bijzondere kerstballen verkopen. De echte verzamelaar kijkt het hele jaar naar kerstballen, in de zomer ruimen mensen ook hun zolder op en maar zijn er minder mensen op zoek dus kan jij de bijzondere kerstballen makkelijker vinden.

Zelf bijzondere kerstballen maken

Niks meer bijzonder dan zelf je eigen kerstballen maken. Op Pinterest kom je de meest schitterende creaties tegen, bijvoorbeeld deze kerstballen gemaakt van gloeilampen.

Vondels kerstballen

Zelf zijn wij dol op de kerstversiering van Vondels zoals bijvoorbeeld deze:

Bekijk alle Vondels kerstversiering op bol.com

Kerstballen zijn gevuld met gin

Deze kerstballen zijn gevuld met gin. Lees meer op Kerstballen zijn gevuld met gin of bestel ze bij Drinksdelivery.be

Online winkels

Online zijn er ook heel veel bijzondere kerstballen te vinden.

Studio zo Mooi heeft een hele leuke kerstafdeling. Van prachtige kaarsen tot en met leuke kerstboomhangers van Sass en Bell.

Marlieen Felice heeft design kerstballen van bijvoorbeeld Alessi.

Alles in Wonderland heeft heel veel bijzondere kerstballen.

Alessi kerstballen

De Italiaanse ontwerpen Alessi heeft hele bijzondere kerstballen, deze zijn onder andere verkrijgbaar bij de Marlieen Felice. Lees ook: Alessi kerstfiguren.

Bijzondere kerstballen bij bol.com

Bol.com gaat niet de eerste plek zijn waar je aan denkt bij bijzondere kerstballen maar er zitten toch wel een paar hele bijzondere ballen tussen.

Nog meer bijzondere kerstballen

Wel heel bijzonder – de duurste kerstballen ter wereld

Wat je ook uitgeeft aan je kerstversiering het kan nooit zoveel zijn als de boom van 8 miljoen. In 2010 brak een hotel in Abu Dhabi het record van duurste kerstdecoratie ooit. De kerstboom stond in de lobby en was versierd met kerstversiering ter waarde van 8 miljoen euro. Dit is een nieuw record voor het Guinness Book of Records. De 13 meter hoge kunstboom werd versierd met gouden en zilveren bogen, halskettingen, oorbellen en andere dure objecten. Als je het niet gelooft dan is hier de link naar De top 5 duurste kerstversiering.

Op de site van de Kerstfee vind je nog veel meer kerstversiering
De Kerstfee voor een magische kerst
Bijzondere kerstballen

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.