Kerstversiering

Bijzondere kerstballen

Op zoek naar speciale bijzondere kerstballen? Wij ook! Wij zijn altijd op zoek naar die ene bijzondere bal die onze boom dit jaar nog mooier gaat maken. Of die speciale bal om iemand cadeau te doen. In dit artikel vind je heel veel informatie over bijzondere kerstballen. Meer weten? We hebben ook een artikel over antieke kerstballen.

Liever gelijk bijzondere antieke kerstballen bekijken dan adviseren wij om een kijkje te nemen op: catawiki waar altijd iets bijzonders te vinden is.

Wat maakt een kerstbal bijzonder?

Een bijzondere kerstbal is voor iedereen anders maar wij gaan er hiervan uit dat je zoekt naar een kerstbal die voldoet aan een van de volgende kenmerken:

  • Zeldzaam
  • Oud
  • Antiek
  • Vintage
  • Persoonlijk
  • Handgeschilderd
  • Design
  • Kostbaar materiaal

Bijzondere kerstballen

Oude kerstballen verzamelen is natuurlijk heel bijzonder en dan heb je een boom zoals niemand anders. Maar waar vind je nou de oude bijzondere vintage kerstballen?

Bijzondere kerstballen op catawiki

De meeste keus heb je op Catawiki (rond de feestdagen). Het helpt om te zoeken op verschillende termen zoals, ‘Kerst’, ‘Kerstmis’, kerstversiering’, ‘ornament’ etc. Op Catawiki gaat er een wereld aan oude kerstballen voor je open. Vooral rond feestdagen staan er veel kerstballen op de site, in de zomer een stuk minder.

Bijzondere kerstballen
Oude kerstballen op Catawiki

En vragen staat vrij, zet op Facebook neer dat je leuke kerstballen zoekt en wie weet komen er een paar bijzondere kerstballen boven. #durftevragen mensen kunnen niet weten dat jij op zoek bent naar bijzondere kerstballen dus vraag en vertel mensen dat je van oude kerstballen houdt.

Bijzondere kerstballen op rommelmarkten

Maar struin ook rommelmarkten af, kijk bij opa en oma op zolder en ga iedere garageverkoop af. De echte verzamelaar kijkt het hele jaar naar kerstballen, in de zomer ruimen mensen ook hun zolder op en maar zijn er minder mensen op zoek dus kan jij de bijzondere kerstballen makkelijker vinden.

Vondels kerstballen

Zelf zijn wij dol op de kerstversiering van Vondels.

Bekijk alle Vondels kerstversiering op bol.com

Kerstballen zijn gevuld met gin

De oude kerstballen weer van zolder halen, herinneringen ophalen, misschien nieuwe erbij kopen. Mocht je dit laatste willen doen, overweeg dan een van deze bijzonder originele en lekkere exemplaren. Want deze kerstballen zijn gevuld met gin. Lees meer op Kerstballen zijn gevuld met gin of bestel ze bij Drinksdelivery.be

Online winkels

Online zijn er ook heel veel bijzondere kerstbalen te vinden.

Studio zo Mooi heeft een hele leuke kerstafdeling. Van prachtige kaarsen tot en met leuke kerstboomhangers van Sass en Bell.

Marlieen Felice heeft design kerstballen van bijvoorbeeld Alessi.

Winkeltjes met oude kerstballen

Wij hebben ook een artikel geschreven over antieke kerstballen.

Winkeltjes met bijzondere kerstballen zijn lastig online te vinden. Veel van dit soort winkels hebben geen website en zijn dus lastig te vinden. Weet jij nog een winkeltje laat het ons weten dan zetten we die erbij.

Stap niet te spontaan in de auto maar kijk/bel of ze inderdaad open zijn en kerstballen verkopen.

Rotterdam – D. Tabbernee – Benthuizerstraat, 3036 CE Rotterdam
Wijster (Drenthe) – Aan de punt
Buren (Gelderland) – Galerie Moen – De oude Kerstbal

Kerstbal met foto

Bij de Hema hebben ze heel veel keus aan kerstversiering waar je een eigen foto op kan laten drukken.

Een kerstbal met een persoonlijke foto is natuurlijk wel heel bijzonder om te geven. De meeste opa’s en oma’s zouden hier heel blij van worden. Bij Yoursurprise kan je terecht voor Echt originele Kerstcadeaus en niet alleen kerstballen met foto maar ook bijvoorbeeld een heel leuk keukenschort.

Alessi kerstballen

De Italiaanse ontwerpen Alessi heeft hele bijzondere kerstballen, deze zijn onder andere verkrijbaar bij de Marlieen Felice.

Bijzondere kerstballen bij bol.com

Bol.com gaat niet de eerste plek zijn waar je aan denkt bij bijzondere kerstballen maar er zitten toch wel een paar hele bijzondere ballen tussen.

Kerstbal met naam

Een kerstbal met naam kan ook heel bijzonder zijn, bijvoorbeeld bij de geboorte van een baby of om iemand te herdenken. Kerstballen met naam kun je bestellen op bol.com.

Nog meer bijzondere kerstballen

Wel heel bijzonder – de duurste kerstballen ter wereld

Wat je ook uitgeeft aan je kerstversiering het kan nooit zoveel zijn als de boom van 8 miljoen. In 2010 brak een hotel in Abu Dhabi het record van duurste kerstdecoratie ooit. De kerstboom stond in de lobby en was versierd met kerstversiering ter waarde van 8 miljoen euro. Dit is een nieuw record voor het Guinness Book of Records. De 13 meter hoge kunstboom werd versierd met gouden en zilveren bogen, halskettingen, oorbellen en andere dure objecten. Als je het niet gelooft dan is hier de link naar De top 5 duurste kerstversiering.

Op de site van de Kerstfee vind je nog veel meer kerstversiering
De Kerstfee voor een magische kerst
Bijzondere kerstballen

De beste kerstboomstandaard

kerstboom standaard

Op zoek naar de beste kerstboomstandaard? Dan zit je hier goed, wij hebben voor je uitgezocht welke de beste kerstboomstandaard is. Na het bestuderen, in de praktijk brengen en het…

Kerstpakketten 2023

kerstpakket

Kerstpakket 2023 Zoek jij een leuk kerstpakket voor 2023? Wij gaan je helpen! Dit artikel bevat heel veel leuke kerstpakketten en heel veel tips & ideeën maar ook een lijst…

Foute kersttrui(endag)

foute kersttrui

Foute kersttrui 2022 Foute kersttrui 2022? Wij hebben weer de meeste foute kersttruien voor je uitgezocht: Bekijk top 10 kersttruien op bol.com Mooie Kersttrui Deze is helemaal niet fout maar…

Mannen adventskalender

mannen adventskalender

Ook mannen vinden het leuk om een adventskalender te openen en af te tellen tot kerst. Okay….. misschien niet alle mannen maar voor zelfs de meest stoere ik-heb-niks-met-kerst mannen zijn…

Kerstcadeau voor je ouders

cadeau voor ouders

Op zoek naar een kerstcadeau voor je ouders? Een cadeau voor je ouders samen en waar ze allebei blij van worden? En dat terwijl ze zeggen dat ze niks nodig…

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.