Web Analytics Made Easy - Statcounter
Kerstversiering

De beste kerstboomstandaard

Op zoek naar de beste kerstboomstandaard? Dan zit je hier goed, wij hebben voor je uitgezocht welke de beste kerstboomstandaard is. Na het bestuderen, in de praktijk brengen en het lezen van heel veel reviews zijn dit de beste kerstboomstandaarden.

De beste kerstboomstandaard

Wij hebben heel veel kerstboomstandaarden bekeken en alle reviews gelezen die we maar konden vinden er wij komen uit op de volgende 3 kerstboomstandaarden:

Budgetvriendelijk

De meest budgetvriendelijk, eenvoudige en prima kerstboomstandaard is deze van Elho. Deze heeft de Kerstfee zelf al jaren in huis en doet het prima.

Extra stevig

Wil je meer stevigheid omdat je een boom hebt van boven de 2 meter, 3 honden en een tweeling dan is dit de kerstboomstandaard:

De allerallerbeste kerstboomstandaard

Wil jij de Rolls Royce onder de kerstboomstandaarden? De ultieme – hier word je heel erg blij van -de grote boom staat altijd goed kerstboomstandaard? Jij wilt absolute zekerheid omdat de boom bijvoorbeeld in de lobby van een hotel komt te staan. Ga dan voor de Krinner Vario Classic. Hij is wat duurder maar gaat een levenslang mee dus per jaar valt het dan reuze mee.

Bekijk Top 10 kerstboomstandaarden op bol.com

Waar moet een kerstboomstandaard aan voldoen?

  • Stevig en meerdere jaren te gebruiken
  • Waar de meeste kerstbomen in passen, zodat je volgend jaar ook een kleinere of grotere boom kan kiezen.
  • De boom staat stabiel en ook als de kinderen langs rennen.
  • Handig in gebruik
  • Met waterreservoir (voor meer info scroll naar beneden)
  • Dat je de boom een beetje bij kan sturen zodat de boom recht staat,

Heeft een kerstboom zonder kluit water nodig? JA!

Wanneer je een boom gaat uitzoeken en je hebt een mooie gevonden doe dan even de schud-test. Schud de boom (zachtjes) om te zien of er naalden afvallen, als dat het geval is dan is de boom niet vers en kan je het beste even verder kijken. Wanneer je thuiskomt met je boom zaag je een paar centimeter van de onderkant van je boom af en zet je de boom in een emmer water tot gebruik. De boom gaat van de emmer naar de kerstboomstandaard die ook de hele periode water moet bevatten. Controleer dus regelmatig of er nog water in zit.

Easy-fix kerstboomstandaard

Het mooie van de Easyfix kerstboomstandaard is dat de boom mooi recht komt te staan. In het tuincentrum boren ze een gat onderin de boom. Dit gat gaat over de pin in de kerstboomstandaard waardoor de boom mooi recht staat. Dit is ook meteen een beetje het nadeel, als je volgend jaar zelf een boom gaat uitzoeken in het bos dat kan je de standaard niet gebruiken. Je kan de standaard alleen gebruiken als je een boom koopt waar ze een easy-fix gat in je kerstboom kunnen boren.

Kerstboomstandaard maken van hout

Vroeger was het heel normaal om in je schuur zelf een kerstboomstandaard te maken. Zelf zijn we niet zo handig en in het Nederlands konden we geen goed uitleg vinden maar de handige Duitse man kan heel goed uitleggen hoe je zelf een kerstboomstandaard maakt van hout. Probeer de boom met kruis in een plastic bak te zetten zodat je de boom water kan geven.

De Kerstfee heeft nog veel meer informatie over kerst. En je kan ons volgen op Facebook.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.