Kerstcadeau

Kerstpakketten 2021

Kerstpakket 2021

Zoek jij een leuk kerstpakket voor 2021? Wij gaan je helpen! Dit artikel bevat heel veel leuke kerstpakketten en heel veel tips & ideeën maar ook een lijst met punten waar je rekening mee kan houden. Goed nieuws, je hoeft niet alles te lezen. Met de links hieronder kan snel naar het onderwerp dat jij zoekt.


Bekijk De Top Kerstpakketten 2021


Tip 1
borrelexperience.nl
zal je verrassen, je zou denken alleen borrels maar niks is minder waar. Ze hebben naast borrelpakketten ook pakketten zonder drank en je kan gelijk een illusionist meeboeken, leuk voor de kerstborrel.


Algemene informatie kerstpaketten

Ieder jaar is het bij een hoop werknemers feest en krijgen ze het kerstpakket. Vroeger (en nog steeds) bestond het kerstpakket uit een verzameling lekkernijen. Tegenwoordig is bijna alles mogelijk en kun je naast het ‘oorspronkelijke’ kerstpakket ook andere cadeaus geven zoals belevenissen, cadeaubonnen of kerstcadeaus welke werknemers zelf uit mogen uitzoeken.

 • Jullie eigen kerstmarkt waar iedereen zijn eigen kerstpakket kan samenstellen
 • Lokale producten
 • Zero waste
 • Geupcycled
 • MVO kerstpakket, dit staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Kerstpakket Tip 2:
Een leuke gezellige avond met de wijnproeverijbox.
Zij hebben hele goede reviews voor de lekkere wijnen en goede uitleg. Garandeerd een gezellige avond.

Kerstpakket leveranciers

Charles.nl heeft echt superleuke cadeaupakketten voor de kerst. Maar ook voor de zomer of gewoon zomaar om je medewerkers een keer te bedanken. Ook heel leuk zijn de cadeaupakketten (met cocktails) die door de brievenbus passen. Bekijk hier alle kerstpakketten van Charles.

Charles.nl

Kerstpakkettenidee.nl

Kerstpakkettenkiezer is dé website voor kerstpakketten. U vindt hier het beste en meest complete assortiment kerstpakketten, samengesteld door drie van Nederlands grootste en meest gerenommeerde kerstpakkettenspecialisten: Sligro, Stegman en Kerst voor Kids.

Kerstpakketenonline.nl Het aanbod bestaat uit ruim 800 verschillende kerstpakketten, wijncadeaus en een keuzeconcept. En ze kunnen de kerstpakketten ‘huiszending klaar’ te maken.

Premiumkerstpakketten.nl is met ruim 450 kerstpakketten één van de grootste kerstpakketten aanbieders van Nederland en België.

Tadaaz.nl voor gepersonaliseerde kerstcadeaus. Geen grote kerstpakketten maar wel hele leuke kerstcadeaus. Echt een kijkje waard.

Tatsty present hier kun je chocolade cadeaus krijgen. Je kan ook chocolade laten bedrukken wat een leuke zakelijk cadeau is.

Wijnproeverijbox.nl

Kerstpakket op maat

Een kerstpakket op maat kan bij meerdere kerstpakketten leveranciers, vooral als je een groot aantal kerstpakketten nodig hebt.

Kerstpakkettenkiezer.nl levert vanaf 50 pakketten maatwerk. En bij Premiumkerstpakketten.nl kan je bij een groot aantal pakketten bestaande pakketten wijzigen of een uniek pakket samenstellen.

Originele kerstpakketten 2021

Ben jij op zoek naar een origineel kerstpakket in 2021? Dan hebben wij een paar ideeën voor je. Houd er wel rekening mee dat als het kerstpakket te origineel wordt er misschien een aantal mensen zijn die het niet leuk gaan vinden. Probeer dus een balans te vinden tussen origineel en leuk. En origineel kan ook betekenen dat jullie het dit jaar anders doen dan voorgaande jaren.

Kerstpakket Tip 3
Bij kerstpakketonline bieden ze huiszending aan.
Met deze service worden alle kerstpakketten
geadresseerd naar de medewerkers en verstuurd.
Op hun site staan nog meer tips over het uitdelen van kerstpakketten.

Zelf kerstpakket samenstellen

Zelf een kerstpakket samenstellen is natuurlijk ook heel erg leuk. Daar kunnen echter twee dingen mee worden bedoeld. De werknemer stelt het kerstpakket samen of de werkgever stelt het kerstpakket samen.

Werkgever stelt kerstpakket samen

De tweede optie is dat jullie als bedrijf zelf een kerstpakket samenstellen. Dan kan je echt origineel zijn en het kerstpakket is helemaal afgestemd op de wensen van jullie bedrijf. Waarschijnlijk ga je het volgende ongeveer nodig hebben om zelf je kerstpakket samen te stellen:

 • Lege dozen, houd rekening met het formaat en de spullen die je erin gaat doen.
 • Opvulmateriaal, dit heb je in verschillende materialen en kleuren.
 • Leuke inhoud

Voor de inhoud zou je kunnen kijken bij Foodworld-XL daar hebben ze veel keus en zelfs een paar kerstpakketten.

Werknemer stel kerstpakket samen

Bij kerstpakkettenonline krijgt de werknemer een inlogcode en kan dan zelf eigen keuze kerstpakket samenstellen (link naar hun site) door middel van een inlogcode. Wij zien dit jaar ook complete kerstmarkten op locatie waar de medewerker zelf een kerstpakket kan samenstellen bij de diverse kerstkramenbijvoorbeeld bij Inhouse.

Kerstpakketten thema’s 2021

Vaak wordt er een thema aan een kerstpakket gehangen zodat het niet zomaar een mengeling is van cadeautjes. Zo kan het thema bijvoorbeeld ‘winter’ zijn en dan zit er chocolademelk, marshmallows en grote mokken in het pakket. Andere voorbeelden van thema’s zijn:

 • Italiaans, Thais, Hollands, Frans etc met lekkernijen die bij die keuken horen.
 • Borrelen, snijplank met hapjes, drankje
 • Wellness, met lekkere gels en cremes
 • Biologisch, duurzaam, zero waste, lokaal
 • Persoonlijk, badjas met naam, beker met foto
 • Een bepaalde kleur, bijvoorbeeld goud of de kleur van je bedrijfslogo.
 • Interieur, leuke spullen voor keuken, badkamer
 • Gezondheid en fitness
 • Spelletjesavond, puzzels
 • Buiten in de tuin (vuurkorf, bbq)
 • Handig en praktisch, handdoek, rugzak, broodtrommel, van die zaken die (bijna) iedereen altijd nodig heeft.
 • Trendy, het laatse electronische snufje.

Kerstpakket 2021 bestellen per stuk

Kerstpakketten kan je ook per stuk bestellen. Ben jij op zoek naar een klein aantal omdat je een klein bedrijf hebt of bijvoorbeeld iemand wilt bedanken met de kerst dan kan je ook kerstpakketten per stuk bestellen (link naar bol.com) en voor ieder budget. Hieronder een paar voorbeelden:

Wat is een leuk kerstpakket 2021?

Een leuk kerstpakket is voor iedereen anders. Zoveel mensen zoveel smaken. Daarom is het voor de kerstpakketten organisatoren vaak erg lastig om een kerstpakket uit te zoeken waar iedereen blij van wordt. Hoe meer personeel, hoe meer meningen. Laat je dus goed adviseren. Je kunt ook een kerstpakketten commissie aanstellen van gevarieerde werknemers en zo de beslissing bij het personeel zelf neerleggen. Door de commissie ieder jaar uit andere werknemers te laten bestaan zullen de kerstpakketten ook ieder jaar anders en verrassend zijn.

Geen kerstpakket maar mooi cadeau

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om iedereen een mooi cadeau te geven, of te laten kiezen uit een paar verschillende cadeaus. Hier een paar suggesties voor cadeaus die heel veel mensen leuk vinden:

Lijst met handige tips

Afhankelijk van de grootte van het bedrijf waar je een kerstpakket voor uitzoekt dien je met een aantal zaken rekening te houden, zoals:

 • Aantal medewerkers (denk ook aan stagiaires, uitzendkrachten en zzp-ers)
 • Zijn er nog andere mensen die je graag wilt bedanken? De boodschappenbezorger, krantenjongen, taxichauffeur, etc
 • Houd rekening met geloof en bijvoorbeeld halal en alcohol.
 • Mensen vinden het ook leuk om iets te krijgen voor hun partner of kinderen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat iedereen alles leuk vindt.
 • Budget
 • Een ruimte om de pakketten te bewaren tot uitgifte of bij digitale pakketten een lijst van namen en e-mailadressen.
 • Hoe ga je de pakketten uitdelen? Stuur je een mail en kan iedereen een pakket ophalen, breng je ze persoonlijk langs? En alle opties daartussen.
 • Houd ook rekening met het soort bedrijf waar je een kerstpakket voor uitzoekt (duurzaam pakket voor duurzaam bedrijf).
 • Geen producten van de concurrent in het pakket.
 • Misschien kinderachtig maar houd rekening met de locatie van het bedrijf zo wil bijvoorbeeld een Rotterdams bedrijf wil geen uitgesproken Amsterdamse producten en andersom.

Is een kerstpakket verplicht?

Nee, de werkgever is niet verplicht de werknemer een kerstpakket te geven. Sommige bedrijven doen het wel en andere niet.

BTW aftrekbaar kerstpakket?

Ja, een kerstpakket is btw aftrekbaar. Voor de BTW geldt geen drempelbedrag.

Is een kerstpakket belasting aftrekbaar?

Ja, een kerstpakket is belasting aftrekbaar maar er geldt een drempelbedrag. Op dit moment (2021) is het drempelbedrag voor giften, relatiegeschenken en personeelsvoorzieningen € 227 exclusief BTW per werknemer. Het komt erop neer dat er een maximumbedrag is per werknemer dat belasting aftrekbaar is. Op de site van de belastingdienst rekenvoorbeeld kerstpakket staat een rekenvoorbeeld.

De Kerstfee

Voor een magische kerst

Deze website gebruikt affiliate links zoals deze. Kerstpakket 2021

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.