Kerstversiering

Kunstkerstboom kopen

Een kunstkerstboom kopen doe je niet elke dag. Je hebt kunstkerstbomen in alle soorten en maten en voor ieder budget. Wij gaan je helpen om met jouw wensen en budget de perfecte kunstkerstboom te vinden. Wil je gelijk gaan shoppen bekijk dan de kunstkerstbomen op bol.com.

Beste kunstkerstboom op bol.com

Om te beginnen de beste kunstkerstboom die wij hebben kunnen vinden. Verkrijgbaar in diverse maten, lekker vol en nog enigzins betaalbaar.

De beste kunstkerstboom is de Triumph. Maar voor de volle perfecte boom heb je wel een beetje geduld nodig. Iedere tak is kleur gecodeerd en dient op de juiste plaats geplaatst te worden. Maar dan heb je wel een mooie boom staan.

10 Tips uitzoeken kunstkerstboom

Hieronder 10 tips om rekening mee te houden bij het kopen van een kunstkerstboom.

 1. Hoogte en breedte (houd rekening met de piek)
 2. Met of zonder verlichting
 3. Soort opzetsysteem (uitklapbaar of losse takken)
 4. Met of zonder sneeuw
 5. Volheid
 6. Materieel (pvc, pp of pe)
 7. Perfecte vorm of realistisch
 8. Opbergruimte (waar bewaar je de boom tot volgend jaar?)
 9. Kleur (groen, of misschien wel zilver of wit)
 10. Hoogte onderste takken (is de poot heel zichtbaar?)

Complete kunstkerstboom kopen

Je kan ook kunstkerstbomen kopen met alle versiering erbij. Bij Kerstwinqel hebben ze Kunstkerstbomen met decoratie. Deze bomen zijn echt helemaal klaar, je haalt ze uit de doos en je kan ze neerzetten. De lampjes, de ballen en zelfs de piek zitten al in en op de boom.

Waarom groot prijsverschil tussen kunstkerstbomen?

Dit heeft alles te maken met arbeid, materiaal en kwaliteit. Kijk als eerste naar de naalden van de kerstboom. Een goedkope kunstkerstboom heeft naalden die nog het meest lijken op een groene slinger. Deze slinger is heel makkelijk in de fabriek tot een kunstkerstboom te maken. Bij een dure kunstkerstboom komt iedere naald uit een mal en heeft echt de vorm van een dennennaald dit is veel arbeidsintensiever.

Kunstkerstboom kopen

kunstkerstboom kopen

Een kunstkerstboom kopen doe je niet dagelijks, Sterker nog als je goed omgaat met jouw boom dan kan je daar jaren en jaren plezier van hebben. Dus denk goed na over welke je boom je graag wilt hebben.

Bekijk eerst waar in huis je de kunstkerstboom gaat neerzetten. Vervolgens meet je de ruimte op die je hebt. Houd rekening met het plafond en de piek en zorg dat je nog langs de boom kan lopen. Heb je niet veel ruimte overweeg dan een smalle kunstkerstboom.

Kunstkerstboom opzetsystemen

Kunstkerstbomen hebben diverse opzetsystemen. Sommige kan je een paraplu uitklappen, andere bomen bestaan uit een paar ‘etages’ en weer bij andere kerstbomen zet je eerste de stam in elkaar en vervolgens hang je alle takken erin. De laatste is meer werk maar waarschijnlijk wel realistischer. Bij alle bomen zal je de takjes mooi vorm moeten geven aangezien de boom 11 maanden in een doos heeft gezeten.

Materiaal kunstkerstboom

Kunstkerstbomen worden gemaakt van diverse kunststoffen zoal PVC, PP en PE en ook combinaties van deze materialen.
PVC staat voor polyvinylchloride en is het voordeligst maar ook het nepst. Bomen gemaakt van PP (Polypropeen) en PE (polyetheen) zijn realistischer. Dat komt omdat PP en PE beter te verwerken zijn maar is ook duurder materiaal.

Kunstkerstboom met sneeuw op bol.com

Droom jij van een witte Kerst? Met deze kunstkerstboom haal je vast de eerste sneeuw in huis.

Voordelen kunstkerstboom

 • Je hoeft de deur niet uit
 • Valt niet uit
 • Geen allergie├źn
 • Altijd mooie vorm
 • Geen standaard nodig
 • Minder gedoe

De grootste kunstkerstboom

Heb jij heel veel hoogte en ben je op zoek naar de grootste kunstkerstboom? Wat dacht je van deze? Het kost een paar centen maar dan heb je ook echt iets heel erg spectaculairs.

Is een kunstkerstboom milieuonvriendelijk?

Als je de boom al hebt vooral blijven gebruiken. Als je de boom ten minste 10 jaar gebruikt weegt het op tegen een echte boom. Lees meer op: duurzame kerstboom.

Foute kersttrui(endag)

foute kersttrui

Foute kersttruiendag 2023 Je foute kersttrui draag je op Foute Kersttruiendag is dit jaar op vrijdag 15 december 2023. Foute Kersttruiendag wordt gevierd op de 3de vrijdag van december. Foute…

Bijzondere kerstballen

Bijzondere kerstballen

Op zoek naar speciale bijzondere kerstballen? Wij ook! Wij zijn altijd op zoek naar die ene bijzondere bal die onze boom dit jaar nog mooier gaat maken. Of die speciale…

Mannen adventskalender

mannen adventskalender

Mannen adventskalender, wie zegt dat adventskalenders alleen voor kinderen zijn? Ook mannen vinden het leuk om een adventskalender te openen en af te tellen tot kerst. Mannen verdienen ook hun…

Kerstpakketten 2023

kerstpakket

Kerstpakket 2023 Zoek jij een leuk kerstpakket voor 2023? Wij gaan je helpen! Dit artikel bevat heel veel leuke kerstpakketten en heel veel tips & idee├źn maar ook een lijst…

De beste kerstboomstandaard

kerstboom standaard

Op zoek naar de beste kerstboomstandaard? Dan zit je hier goed, wij hebben voor je uitgezocht welke de beste kerstboomstandaard is. Na het bestuderen, in de praktijk brengen en het…

Kerstcadeau voor je ouders

cadeau voor ouders

Op zoek naar een kerstcadeau voor je ouders? Een cadeau voor je ouders samen en waar ze allebei blij van worden? En dat terwijl ze zeggen dat ze niks nodig…