Kerstversiering

Wanneer zet je de kerstboom op?

Wanneer zet je de kerstboom op?

Officieel is de kerstperiode van 21 december tot Driekoningen op 6 januari.

Kerstboom voor of na Sinterklaas?

Officieel na Sinterklaas maar als jij blij wordt van je kerstboom gewoon lekker eerder opzetten. En je kan ook een Sinterklaas kerstboom neerzetten natuurlijk.

Sinterklaas kerstboom

Deze leuke Sinterklaas kerstboom kwamen wij tegen op Pinterest. We zouden best meer van dit soort foto’s hebben. Wil jij jouw Sinterklaas kerstboom met ons delen? Heel graag! Je kan ons mailen op glitter (@) kerstfee.nl

Wanneer zetten de meeste mensen hun kerstboom op?

De meeste van ons houden zich niet meer aan de officiele periode voor het opzetten van de kerstboom. Vaak wordt de boom het weekend na Sinterklaas opgezet en de week na Oud & Nieuw weer weggehaald.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Periode kerstboom

Officieel is de kerstperiode van 21 december tot Driekoningen op 6 januari. Echter wordt de kerstboom meestal veel eerder opgezet en gaat er steeds vaker vlak na Oud & Nieuw eruit. De meeste van ons wachten tot sinterklaas voorbij is en zetten de kerstboom op het eerste weekend na Sinterklaas. Er zijn een aantal groot kerstfans die het al ver voor Sinterklaas doen en een paar bikkels die wachten tot vlak voor kerst. Behoor jij tot de laatste groep houdt er dan rekening mee dat als je een echte boom neemt de mooiste al weg zullen zijn. Je kan overwegen de boom eerder te kopen en te bewaren tot je klaar bent om op te tuigen.

Leed nog veel meer over Kerst.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.