Web Analytics Made Easy - Statcounter
Kerstfeest

Hoeveel dagen tot kerst?

Hoeveel dagen, uren, minuten en seconden tot kerst? Hoeveel nachtjes slapen tot kerstmis? Aftellen Kerst! Hoelang nog tot kerstmis? En uren tot kerst? Hoeveel weken tot Kerst? met de 4 verschillende aftelklokken (dagen, weken en maanden) van De Kerstfee weet je het zo. En zelfs over hoeveel seconden het Kerst is.

Elf on the Shelf nu ook verkrijgbaar in het Nederlands

Hoeveel nachtjes slapen tot Kerst?

Kersttip: maak de tijd tot kerst nog leuker met de mooiste Adventskalenders.

Countdown

Aftellen tot Kerst 2024

Countdown

En wat ga je doen in de tijd die je rest tot Kerst? Neem een kijkje op Vakantieveilingen.nl voor leuke voordelige uitjes.

Hoeveel weken tot Kerst?

Countdown

Hoeveel seconden tot Kerst?

Countdown

Nu je weet over hoeveel dagen het kerst is kun je gelijk uitzoeken wat je gaat doen deze kerst. Op deze site vind je heel veel kerstinspiratie, zoals de leukste kerstuitjes.

Aftellen tot kerst

Er zijn nog meer manieren om af te tellen tot kerst. Vanaf 1 december kan je zelf aftellen tot kerst met een adventskalender. Wij hebben bijvoorbeeld de leukste mannen advenstkalender voor je uitgezocht.

Er zijn ook heel veel apps die aftellen tot kerst. Dan heb je het altijd bijdehand op je telefoon. Zit je vaker acher een beeldscherm dan zijn er screensavers die aftellen tot kerst.

Hoeveel dagen tot kerst 2024

Nu je weet hoeveel dagen het nog is tot Kerst kun je beginnen met de voorbereidingen. Op de site van De Kerstfee, vind je heel veel inspiratie voor een magische kerst.

hoeveel dagen tot kerst

Meer over de advent vind je hier.

11 gedachten over “Hoeveel dagen tot kerst?”

  1. Vindt kerst leuk vooral met fam. Alleen de laatste tijd ben ik vaak ziek ,daarom zal ik mijn beste doen
    Om beter te blijven,is voor de fam. Ook veel fijner en ook voor mijn live man die nu ook met rug pijn kamt ! Is allemaal niet leuk maar wij doen ons best om een leuke gezellige kerst te hebben,

    Beantwoorden
  2. Ik weet nog toen ik aftelde vanaf 60 dagen. He voelt als zo lang geleden. Nog 337 dagen te gaan tot dit jaars kerst. Het voelt alsof het heel lang is maar als de kerst van 2022 eindelijk aankomt, voelt het alsof het jaar in een seconde voorbij gevlogen is.
    Gelukkig nieuw jaar!

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.