Web Analytics Made Easy - Statcounter
Kerstversiering

Kerstballen met logo

Kerstballen bedrukken met je eigen logo? Dat kan! De kerstbal van Drukzo is gemaakt van gerecycled plastic! De kerstballen van Drukzo zijn gemaakt van oude plastic flessen en producten die uit de oceaan zijn gevist. Zo hang je op een duurzame manier een persoonlijke kerstbal in de kerstboom.

Lees ook: kerstpakket

Kerstbal logo

Kerst is een tijd van gezelligheid, warmte en tradities. Eén van die tradities is het versieren van de kerstboom. En wat hoort er nu meer bij de kerstboom dan kerstballen? Je kan kerstballen ook kunt laten bedrukken met je eigen logo of tekst?

Kerstballen met logo een originele manier om je bedrijf in de kijker te zetten tijdens de feestdagen. Je kan de kerstballen bijvoorbeeld geven als relatiegeschenk voor klanten of als cadeau voor je medewerkers. Zo creëer je niet alleen extra exposure, maar laat je ook zien dat je betrokken bent bij de kerstgedachte van samenzijn en geven.

Bedrukte kerstballen

Maar ook voor particulieren zijn kerstballen met logo een leuke toevoeging aan de kerstboom. Zo kun je bijvoorbeeld kerstballen laten bedrukken met de namen van je gezinsleden of huisdieren. Of misschien wil je wel een persoonlijke boodschap of quote. De mogelijkheden zijn eindeloos en zo maak je je kerstversiering extra persoonlijk en uniek.

Duurzame Kerstballen met logo

Daarnaast zijn kerstballen met logo ook een duurzame keuze. In plaats van elk jaar nieuwe kerstballen te kopen, kun je nu kiezen voor een set met bedrukte kerstballen die je elk jaar opnieuw kunt gebruiken. Zo verminder je de afvalberg en draag je bij aan een beter milieu.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.