Kerstcadeau

Kerstcadeau personeel

Welk kerstcadeau geef jij je personeel dit jaar? Als werkgever is het belangrijk om je waardering te tonen aan je personeel en hen te bedanken voor hun harde werk en toewijding gedurende het jaar. Een geweldig manier om dat te doen is door hen een kerstcadeau te geven. Door hen een kerstcadeau te geven, versterk je de band tussen jou en je personeel en creëer je een positieve sfeer op de werkvloer.

Kerstcadeau personeel-ideeën

Er zijn talloze kerstcadeau-ideeën om uit te kiezen, afhankelijk van de grootte van je team en je budget. Hier zijn enkele ideeën voor kerstcadeaus voor je personeel:

 1. Een persoonlijk geschenk: Een persoonlijk geschenk toont aan dat je het personeel kent en waardeert. Dit kan variëren van een gepersonaliseerde mok of een gegraveerde pen tot een cadeaubon voor hun favoriete restaurant of winkel.
  Bijvoorbeeld bij: Yoursurprise.nl
 2. Een teamuitje: Organiseer een teamuitje of bedrijfsuitje als kerstcadeau. Dit kan een leuk en gezellig evenement zijn waarbij het hele team kan deelnemen en waarbij je ook nog eens de teambuilding en de teamspirit bevordert.
 3. Een kerstpakket: Een traditioneel kerstpakket is een geweldige manier om je waardering te tonen. Het kan bijvoorbeeld bestaan uit lekkere hapjes en drankjes of een set luxe badproducten.
  Lees ook: Kerstpakket
 4. Een bijzondere ervaring: Geef een unieke ervaring cadeau, zoals een ballonvaart, een wellness dag of een kookworkshop. Het personeel zal zeker waarderen dat je een speciaal moment voor ze hebt georganiseerd.
  Bijvoorbeeld bij: belevenissen.nl
 5. Een technologisch snufje: Een gadget of technologisch snufje kan een praktisch en nuttig geschenk zijn voor het personeel. Bijvoorbeeld een draadloze koptelefoon, een smartwatch of een slimme luidspreker.
 6. Een goed doel: Geef namens het team aan een goed doel. Dit is een mooie manier om iets terug te geven aan de gemeenschap en laat zien dat jouw bedrijf niet alleen oog heeft voor winst, maar ook voor maatschappelijke verantwoordelijkheid.
kerstcadeau personeel

Ongeacht welk cadeau je kiest, het is belangrijk om het persoonlijk te maken en je waardering te tonen voor de inzet van je team. Door hen een kerstcadeau te geven, versterk je de band tussen jou en je personeel en creëer je een positieve sfeer op de werkvloer.

Tips personeel – kerstcadeau

Werk je al een tijdje voor het zelfde bedrijf en weet je eigenlijk nu al dat het kerstcadeau dit jaar niet veel beter gaat zijn dan vorige jaren? Grijp op tijd in en misschien kan jij helpen dat er dit jaar een beter kerstcadeau is voor het personeel. Hier wat ideeën om het op een respectvolle en constructieve manier aan te pakken.

 1. Wees eerlijk maar vriendelijk: Vertel je baas op een respectvolle manier dat je de afgelopen cadeaus niet zo leuk vond, en stel voor om samen te werken aan een beter cadeau.
 2. Bedank je baas: Bedank je baas voor het feit dat hij tijd en geld heeft geïnvesteerd in het vinden van cadeaus en vertel dat je de intentie waardeert.
 3. Geef feedback: Geef feedback over wat je niet leuk vond aan de cadeaus en stel alternatieven voor die je denkt dat beter bij de smaak en persoonlijkheid van de werknemers passen.
 4. Werk samen: Stel voor om samen te werken met je baas om in de toekomst betere cadeaus te vinden, en biedt eventueel aan om te helpen bij het selectieproces.
 5. Houd het professioneel: Wees respectvol en professioneel in je feedback. Vermijd het gebruik van negatieve of kwetsende opmerkingen en focus op opbouwende kritiek.

Een mogelijke manier om dit te verwoorden zou bijvoorbeeld kunnen zijn: “Ik wil u graag bedanken voor de kerstcadeaus die u de afgelopen jaren hebt uitgezocht. Ik waardeer uw inspanningen en intentie om ons iets leuks te geven. Echter, ik denk dat we samen iets kunnen vinden dat beter aansluit bij onze persoonlijkheden en smaken. Misschien kunnen we hier samen aan werken en een selectie maken die iedereen blij zal maken.”

kerstcadeau personeel

Tip voor de ‘baas’

Je hebt natuurlijk ontzettend je best gedaan om een leuk kerstcadeau voor je personeel uit te zoeken. Helaas valt het niet bij iedereen in de smaak. Wat kan je als leidinggevende tegen je personeel zeggen wanneer je een teleurgesteld koppie ziet wanneer het kerstcadeau wordt uitgepakt.

 • “Het is nooit onze bedoeling geweest om jou te teleurstellen. We zullen ons best doen om de volgende keer iets te vinden dat beter bij jou past.”
 • “We wilden graag een beetje vreugde brengen tijdens de feestdagen. Ik snap dat het cadeau niet helemaal jouw ding is, maar ik hoop dat je toch een mooie Kerst hebt.”
 • “Bedankt dat je zo open bent over jouw gevoelens. Het is belangrijk voor ons om te weten wat onze medewerkers gelukkig maakt. Laten we samenwerken om het volgend jaar beter te doen.”

Mannen adventskalender

mannen adventskalender

Mannen adventskalender, wie zegt dat adventskalenders alleen voor kinderen zijn? Ook mannen vinden het leuk om een adventskalender te openen en af te tellen tot kerst. Mannen verdienen ook hun…

Kerstpakketten 2023

kerstpakket

Kerstpakket 2023 Zoek jij een leuk kerstpakket voor 2023? Wij gaan je helpen! Dit artikel bevat heel veel leuke kerstpakketten en heel veel tips & ideeën maar ook een lijst…

De Magie van de Kerst cadeaubon

kerst cadeaubon

De Kerst cadeaubon is het perfecte cadeau voor vrienden, familie en personeel, en dit is waarom: Maar maak de Kerst cadeaubon persoonlijk met bijvoorbeeld een handgeschreven boodschap (ook als je…

Zakelijke relatiegeschenken Kerst

Zakelijke relatiegeschenken

Zakelijke relatiegeschenken en zijn cadeaus welke gegeven worden aan zakelijke relaties, zoals klanten, leveranciers, of werknemers. Een bekend zakelijk relatiegeschenk voor klanten is de fles wijn en voor werknemers het…

Biercadeau voor bierliefhebber

bier cadeau

Op zoek naar een biercadeau voor een bierliefhebber? Zoek niet verder wij hebben de beste biercadeaus voor je verzameld. Van bierpakketten tot en met persoonlijke biercadeaus. Biercadeau De kerstman drinkt…

Kerst LEGO sets

kerst lego sets

Kerst lego is na de geweldige hit Lego master is populairder dan ooit. LEGO is een Deense speelgoedfabriek en heeft al twee keer de prijs “speelgoed van de eeuw” gewonnen….

Duurzaam Speelgoed goed voor kids & aarde

duurzaam speelgoed kind

Duurzaam speelgoed is ontworpen en gemaakt met het oog op het milieu. Duurzaam speelgoed is meestal gemaakt van natuurlijke, niet-giftige materialen en worden op een manier geproduceerd die afval en…

Kerstcadeau voor haar

kerstcadeau voor haar

Je zoekt een kerstcadeau voor haar. Of het nu je vriendin, vrouw of zus is het valt de meeste mannen niet mee om het perfecte cadeau voor haar te vinden….

Kerstballen gevuld met gin

Kerstballen gevuld met gin

Als je al tot onze website bent geraakt ben je het vast met ons eens: de kerstboom is hét leukste aspect aan de decembermaand.  De oude kerstballen weer van zolder halen, herinneringen…

Kerst brievenbus cadeautjes

kerst brievenbus

Je kan onmogelijk iedereen bezoeken met Kerst maar je kan wel iedereen blij maken met Kerst in de brievenbus. Of het nu goede vrienden zijn of dat je als bedrijf…

Kerst chocolade

kerst chocolade

Kerst chocolade is niet weg te denken bij Kerst. Chocolade en kerst zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het wordt verwerkt in gerechten, we geven het cadeau en we gewoon om…

Cadeau voor muziekliefhebber

cadeau voor muziekliefhebber

Op zoek naar een cadeau voor een muziekliefhebber? Of een cadeau voor een muzikant? Wij zijn constant op zoek naar leuke muziekcadeau ideeën, hieronder volgt een overzicht met cadeaus voor…

Kerstcadeau voor je ouders

cadeau voor ouders

Op zoek naar een kerstcadeau voor je ouders? Een cadeau voor je ouders samen en waar ze allebei blij van worden? En dat terwijl ze zeggen dat ze niks nodig…

Gratis cadeau ideeën voor de kerst

gratis cadeau voor de kerst

Gratis kerstcadeaus nodig? Lees dan snel verder. Kerst is geweldig maar soms laten mensen zich soms een beetje meeslepen in een hoop verplichtingen. Je wordt uitgenodigd voor kerst en zegt…

Adventskalender 2023

adventskalenders

De leukste en mooiste adventskalenders van 2023. Elk jaar komen er prachtige adventskalenders uit en zo ook weer dit jaar. De leukste adventskalenders van 2023 verzamelen we hier voor je….

Lees ook: Kerstpakket

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.