Kerstcadeau

Kerstcadeau voor haar

Je zoekt een kerstcadeau voor haar. Of het nu je vriendin, vrouw of zus is het valt voor de meeste mannen niet mee om het perfecte cadeau voor haar te vinden. Wij gaan proberen je te helpen maar iedere vrouw is anders dus gebruik ons cadeau suggesties als een manier om je op weg te helpen.

Allerbelangrijkste!

Koop geen cadeaus waar je vrouw helemaal niks mee heeft. Denk niet dat ze geen oorbellen draagt omdat zij ze niet heeft. Koop geen oorbellen voor een vrouw die nooit oorbellen draagt.

Tip 1 – luister

Veel vrouwen begrijpen dat je het lastig vindt en laten regelmatig hints vallen voor mogelijke kerstcadeaus. Waarschijnlijk heeft ze al een paar tips proberen te geven maar weet je het niet meer. Denk even na zijn er de laatste tijd dingen die ze regelmatig herhaalt, zoals, ‘ik heb dringend een nieuwe tas nodig’, ‘ik ben een oorbel kwijt’, ‘mijn telefoonhoesje gaat steeds stuk’ etc. Dit zouden wel eens hints kunnen zijn naar het perfecte kerstcadeau.

Tip 2 – hebben jullie plannen?

Een ander mooi kerstcadeau kan zijn, voor iets dat jullie van plan zijn te gaan doen.
Gaan jullie op reis? Een nieuwe koffer of toilettas.
Een nieuwe keuken? Een mooi kookboek.
Wintersport? Warme handschoenen

ReizenReizen

Tip 3 – een boek

Ja, een boek. Leest ze graag boeken, zo ja loop dan naar de boekenkast en zoek uit wat haar favoriete schrijvers zijn en zoek uit welk boek nog ontbreekt van deze schrijver. Schrijf iets leuks in het boek voordat je het cadeau geeft. Als ze echt groot fan is van een bepaalde schrijver kun je soms ook op bol.com een eerste editie krijgen of in leer gebonden of de hele serie.

BoekenBoeken

Tip 4 – sieraden

Heel veel vrouwen zijn gek op cadeautjes in kleine doosjes. Maar let op, kijk eerst goed naar je vrouw. Draagt ze sieraden, zo ja klein en fijn of groot en gekleurd. Daarnaast ook belangrijk om te kijken of ze goud of zilver mooi vindt. Je kan ook een paar foto’s maken van wat ze vaak draagt en dan naar de juwelier gaan. Je laat daar de foto’s zien en ze helpen je met iets moois uitzoeken. Als je voor een ring gaat dan heb je haar ringmaat nodig. Doe een ring die haar past om je pink en zet een streepje op je pink tot waar de ring komt. De juwelier helpt je verder.

Sieraden en accessoires - NLSieraden en accessoires - NL

Tip 5 – De badkamer

Is jouw vrouw gek op potjes, smeersels en geurtjes? Ga naar de badkamer en probeer uit te zoeken wat ze het meeste gebruikt. Vervang de parfum die bijna op is of een toilettas vol het spulletjes van haar favoriete merk. En er zijn weinig vrouwen die niet blij worden van Rituals:

Tip 6 – voor haar alleen het beste

Soms kan je ook iets vervangen wat ze al heeft en heel vaak gebruikt en dan niet de goedkope oplossing maar de luxe variant die ze nooit voor zichzelf zou kopen. Om een voorbeeld te geven vervang haar oude pantoffels voor lekker warme pantoffels van Ugg.

Nog meer kerstcadeaus voor haar

Nog meer luxe cadeaus voornamelijk schrijfwaren vind je bij La Couronne de Comte, klik op de banner hieronder om naar hun website te gaan.

La Couronne du Comte, specialist in luxe!

Zoek je een cadeau wat betaalbaar is kijk dan voor nog meer inspiratie nodig kijk dan op cadeau.nl voor nog meer Cadeautips.

Ook kerstcadeaus voor andere nodig? Wij hebben nog meer tips en adviezen voor kerstcadeaus.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00