Web Analytics Made Easy - Statcounter
Kerstversiering

Vlaggenmast kerstboom (fairybell)

Een fairybell is hetzelfde als vlaggenmast verlichting. Je koopt een fairybell voor je vlaggenmast of inclusief mast. Een Fairybell is een decoratieve kerstboomvormige verlichting die vooral buiten wordt gebruikt. Een fairybell is een heleboel kerstlampjes in de vorm van een kerstboom wat een magisch effect creëert als de Fairybell ’s nachts verlicht wordt.

Leveranciers voor fairybells
1) Kerstwinqel.nl, duidelijke omschrijvingen en tot wel 8 meter hoog.
2) Bekijk de top 10 bol.com

Wat is een fairybell?

Een Fairybell is een decoratieve kerstboomvormige verlichting die vooral buiten wordt gebruikt. De fairybell is verkrijgbaar voor vlaggenmasten of inclusief mast verkrijgbaar.

Fairybells worden meestal opgezet op plaatsen zoals de voortuin, in de tuin of op andere buitenlocaties. Ze zijn er in verschillende maten, van kleine varianten die geschikt zijn voor een balkon tot zeer grote exemplaren die de voortuin kunnen vullen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals wit en warm wit, en sommige modellen hebben ook extra verlichtingseffecten, zoals knipperende of stroboscoopverlichting.

Fairybells zijn populair geworden vanwege hun gemakkelijke installatie en de mooie, feestelijke uitstraling. In tegenstelling tot een traditionele kerstboom hebben ze geen water nodig en laten ze geen naalden of ander puin vallen. Ze zijn bovendien veilig, omdat ze niet snel vlam zullen vatten en meestal ook waterdicht zijn.

Fairybells zijn in de afgelopen jaren steeds populairder geworden en worden vaak gebruikt als alternatief voor de traditionele kerstverlichting.

Populaire maten voor fairybells zijn 3m fairybells, 4m en 6m.

Lees ook: eigen Kerstboom zagen

vlaggenmast kerstboom

Waar moet je opletten bij het kopen van een Fairybell?

Er is een ontzettend groot aanbod van fairybells. Houd bij de aanschaf van een fairybell rekening met de volgende punten:

 1. Voor vlaggenmast of inclusief mast. Voor een bestaande vlaggenmast zorg dan dat de ring om de vlaggenmast past.
 2. Grootte: Bepaal de juiste maat voor de plaats waar je de Fairybell wilt installeren. Meet de hoogte en de breedte van de ruimte waar je de Fairybell wilt plaatsen en kies de maat die daarbij past.
 3. Materiaal: Controleer het materiaal van de Fairybell. De meeste Fairybells zijn gemaakt van duurzaam, waterdicht materiaal dat bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. Controleer of het materiaal bestand is tegen wind en regen.
 4. Type verlichting: Bekijk welk type verlichting er gebruikt wordt voor de Fairybell. De meeste Fairybells gebruiken LED-verlichting, wat energiezuinig en duurzaam is. Sommige modellen hebben ook extra verlichtingseffecten, zoals knipperende of stroboscoopverlichting. Kies het type verlichting dat het beste bij je wensen past.
 5. Kleur: Kies een kleur die past bij je interieur of de omgeving waar de Fairybell geplaatst wordt. Fairybells zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals wit en warm wit.
 6. Accessoires: Bekijk of er accessoires worden meegeleverd, zoals een draagtas, haringen of een afstandsbediening. Dit kan het opzetten en gebruiken van de Fairybell makkelijker maken.
 7. Prijs: Controleer de prijs van de Fairybell en vergelijk deze met andere vergelijkbare producten op de markt. Zo kun je de beste prijs-kwaliteitverhouding vinden.
 8. Reviews: Lees online reviews van andere kopers om te zien wat zij van het product vinden en welke ervaringen ze hebben met de Fairybell. Dit kan je helpen bij het maken van een weloverwogen keuze.

Fairybell bevestigen handleiding

Het ophangen van een Fairybell is over het algemeen niet zo moeilijk, maar het kan afhankelijk van de grootte van de Fairybell en de locatie wel enige tijd kosten. De meeste Fairybells worden geleverd met alle benodigde materialen en instructies om ze op te zetten.

Hieronder vind je een aantal stappen die je kunt volgen om een Fairybell op te hangen:

 1. Controleer of alle onderdelen aanwezig zijn en zorg dat je beschikt over de juiste gereedschappen zoals een ladder, touw en eventuele haringen.
 2. Bepaal de locatie. Kies de locatie waar je de Fairybell wilt plaatsen. Houd rekening met de grootte van de Fairybell en de beschikbare ruimte. Zorg ervoor dat er voldoende ruimte is om de Fairybell op te zetten en te verankeren.
 3. Monteer de mast. Zet de mast van de Fairybell op. Afhankelijk van het model kan dit op verschillende manieren, meestal door de verschillende mastdelen in elkaar te zetten en vast te schroeven.
 4. Bevestig de verlichting. Bevestig de verlichting aan de mast. De meeste Fairybells hebben speciale clips om de verlichting te bevestigen.
 5. Trek de Fairybell omhoog. Trek de Fairybell omhoog aan het touw dat aan de top van de mast is bevestigd. Zorg ervoor dat de Fairybell recht hangt.
 6. Veranker de mast. Zet de mast vast aan de grond of muur met de meegeleverde haringen. Als er geen haringen worden meegeleverd, kun je bijvoorbeeld een stevige voet of betonnen blokken gebruiken om de mast vast te zetten.
 7. Stekker in het stopcontact. Sluit de Fairybell aan op het stopcontact en zet de verlichting aan.

Over het algemeen is het ophangen van een Fairybell dus niet moeilijk, maar het kan wel enige tijd en inspanning vergen, vooral als je een grotere Fairybell hebt en deze op een moeilijke locatie wilt ophangen.

Fairybell met vlaggenstok

Aangezien de fairybell steeds populairder wordt maar niet iedereen een vlaggenmast in zijn tuin heeft staan zijn er nu ook andere oplossingen. Zoals een fairybell die hangt aan de vlaggenstok.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.