Web Analytics Made Easy - Statcounter
Kerstcadeau

Zakelijke relatiegeschenken Kerst

Zakelijke relatiegeschenken en zijn cadeaus welke gegeven worden aan zakelijke relaties, zoals klanten, leveranciers, of werknemers. Een bekend zakelijk relatiegeschenk voor klanten is de fles wijn en voor werknemers het Kerstpakket. Maar een relatiegeschenk kan natuurlijk ook wat leuker en origineler zijn. Er is heel veel keus wij doen hieronder een aantal suggesties voor zakelijke relatiegeschenken.

Originele zakelijke relatiegeschenken

Een ‘ouderwets’ tegeltje met jullie logo bij tegeltjes.com
Superveel keus van bekers tm schorten bij Tadaaz

Lekkere zakelijke relatiegeschenken

Gepersonaliseerde wijnkisten bij Innovino
Borrelpakket van Borrelexperience
Persoonlijk cadeaupakket van Yoursurprise (bv snijplank met bedrijfsnaam)

Doen relatiegeschenken

Iets leuks doen met Doenkado

Duurzame zakelijke relatiegeschenken

De cadeauverpakkingen van Blokzeep

Waarom geven we relatiegeschenken?

Het doel van een relatiegeschenk is om de relatie met de ontvanger te versterken en deze te laten weten dat hij of zij gewaardeerd wordt. Relatiegeschenken kunnen van alles zijn, van kleine weggevertjes zoals pennen en sleutelhangers tot grotere geschenken zoals luxe artikelen of ervaringen. Relatiegeschenken worden vaak gegeven rond de feestdagen of bij speciale gelegenheden zoals een bedrijfsjubileum of een succesvolle samenwerking.

Relatiegeschenken en Kerst

Kerst is een van de meest populaire momenten van het jaar om relatiegeschenken te geven. Tijdens de kerstperiode willen bedrijven graag laten zien dat ze hun klanten, leveranciers en werknemers waarderen. Een goed gekozen kerst relatiegeschenk kan niet alleen de ontvanger blij maken, maar ook de relatie tussen de twee partijen versterken.

Ideeën voor kerst relatiegeschenken

Kerstpakketten

Een klassieker onder de kerst relatiegeschenken is het kerstpakket. Dit is een pakket gevuld met allerlei lekkernijen, zoals wijn, chocolade, koekjes en andere delicatessen. Tegenwoordig zijn er ook meer gezonde en duurzame varianten beschikbaar, zoals pakketten met biologische producten of veganistische snacks. Kerstpakketten zijn geschikt voor allerlei doelgroepen, zoals klanten, leveranciers en werknemers. Lees ook: Kerstpakket

Zakelijke relatiegeschenken

Kerstcadeaus voor klanten

Voor klanten kun je denken aan persoonlijke en luxe cadeaus, zoals een gepersonaliseerd cadeau met het logo van het bedrijf erop, een mooie fles wijn of champagne, of een exclusief geschenk zoals een luxe horloge. Een ander idee is om te kijken naar de interesses van de klant en hier een passend cadeau bij te zoeken. Denk bijvoorbeeld aan een mooi kookboek voor een klant die van koken houdt, of een boek over persoonlijke ontwikkeling voor een klant die hierin geïnteresseerd is.

Kerstcadeaus voor werknemers

Voor werknemers is het belangrijk om een kerstcadeau te kiezen dat past bij de bedrijfscultuur en de interesses van de werknemers. Je kan bijvoorbeeld kijken naar welzijn cadeaus: zoals een massage of een sportabonnement. Een andere optie is om te kijken naar cadeaus die de werknemers helpen bij hun werk, zoals een tablet of een goede koptelefoon. Lees meer op: Kerstcadeau personeel

Zakelijke relatiegeschenken

Kerstcadeaus voor leveranciers

Voor leveranciers kun je denken aan cadeaus die hen helpen om hun werk te doen. Denk bijvoorbeeld aan een praktisch geschenk zoals een notitieboekje, een mooie pen, of een kalender voor het nieuwe jaar. Een ander idee is om te kijken naar cadeaus die de leveranciers helpen om te ontspannen, zoals een wellness-arrangement of een fles goede wijn.

Kerstcadeaus voor het goede doel

Een mooie manier om tijdens de feestdagen te laten zien dat je als bedrijf niet alleen oog hebt voor je eigen belangen, maar ook voor de maatschappij, is door een kerstcadeau te geven voor het goede doel. Denk bijvoorbeeld aan een kerstpakket met producten van een sociale onderneming, waarbij een deel van de opbrengst naar het goede doel gaat.

Kijk voor meer geschenken met Kerstmis ook op de pagina met tips en ideeën voor kerstpakketten.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.